Deme öyle yoksa yolu İsviçre'ye düṣer falan @serhatt
Son 6 ülkeŞu an Ermenistan. Öyle kazanacak potansiyel iddia göremedim. Kadının güzelliği için demişler galiba
------
Kafayı biraz ora ile bozmuş gibi zaten
Deme öyle yoksa yolu İsviçre'ye düṣer falan @serhatt
Son 6 ülkeŞu an Ermenistan. Öyle kazanacak potansiyel iddia göremedim. Kadının güzelliği için demişler galiba
------
Kafayı biraz ora ile bozmuş gibi zaten
Öyle geldiki öyle yazdım. Sen İsrail’i izle. Şovu gözünüzü doldururSence güzel mi
Yok, son 8Son 6 ülke
Öyle geldiki öyle yazdım. Sen İsrail’i izle. Şovu gözünüzü doldurur
------
Yok, son 8
Buyur pantolonuna takılma. Atıyor sonra sjjsjs
Evde değilim izlemiyorum ama ben @Dosi için İsveçe basardım
Bu kadar çabuk mu döndünTamam olmuṣ bu. 12 points
Bu nee 😱 Dosi hanım kusura bakma ben an itibarıyla İsrail saflarına geçmiş bulunmaktayımTamam olmuṣ bu. 12 points
BeklenenBu nee 😱 Dosi hanım kusura bakma ben an itibarıyla İsrail saflarına geçmiş bulunmaktayım
Bu kadar çabuk mu döndün
Dinledin mi? Şarkı kötü değil ama
Şimdi Norveç. Onada iyi demişlerdi. Bakalım
Bu nee 😱 Dosi hanım kusura bakma ben an itibarıyla İsrail saflarına geçmiş bulunmaktayım
26 bitiyormuş, hmmÖyle geldiki öyle yazdım. Sen İsrail’i izle. Şovu gözünüzü doldurur
------
Yok, son 8
Fena değil de güzelliğine takılmadım parçayı aldatan sevgilisine mi yazmış ? “BOYNUZLU” diye
Dizi bitti oylama başlamadan yetiştim.Buyur pantolonuna takılma. Atıyor sonra sjjsjs
Dosi hanım biz bu cevherlerden mahrum edip İsveç ortalamasının oldukça altında olan Loreen'e mahkum etti. Neyse ki konuya bir bakayım dediğim anda doğru kişiyi buldum. Ermenistan ve Norveç'ten de bahsedilmiş. Onların da linkini alayım da son kararımızı verelimBak @MasacRE hemen kaliteyi gördü.
Yuh utan. Konuya seni ilk etiket ederken İsrail’den bahsettim. İsveç diyen sen oldunDosi hanım bize bu cevherlerden mahrum edip İsveç ortalamasının oldukça altında olan Loreen'e mahkum etti. Neyse ki konuya bir bakayım dediğim anda doğru kişiyi buldum. Ermenistan ve Norveç'ten de bahsedilmiş. Onların da linkini alayım da son kararımızı verelim
Kuru kuruya bahsetmek olmaz, videosunu atmadın. Biliyordun tabii benim tek tek girip şarkıları dinlemeyeceğimi. Oyuna getirdin beni resmenYuh utan. Konuya seni ilk etiket ederken İsrail’den bahsettim. İsveç diyen sen oldun
------
@Yakamoz-Asi
Onu yazarken daha yeni bakmıştım şarkıya bak sonraki dinlemede şarkı kötü değil dedim bu kez. Yalnız kızın sesi yetersiz olmuş şarkıyaKuru kuruya bahsetmek olmaz, videosunu atmadın. Biliyordun tabii benim tek tek girip şarkıları dinlemeyeceğimi. Oyuna getirdin beni resmen
26 bitiyormuş, hmm
Fena değil de güzelliğine takılmadım parçayı aldatan sevgilisine mi yazmış ? “BOYNUZLU” diye
Dizi bitti oylama başlamadan yetiştim.
Aynen abi hortlaklar gözümde canlandı.Almanyada aklıma efsane Fillandiya geldi.. @kerem