İsrail giremez mi yaTamamen kendi görüşüm olmasa da genel olarak gecenin sonunda tablo bu şekli alacak diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar tutturabileceğiz.
- İtalya
- Fransa
- Malta
- İsviçre
- Finlandiya
- San Marino
- Litvanya
- Ukrayna
- İsveç
- İzlanda
İsrail giremez mi yaTamamen kendi görüşüm olmasa da genel olarak gecenin sonunda tablo bu şekli alacak diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar tutturabileceğiz.
- İtalya
- Fransa
- Malta
- İsviçre
- Finlandiya
- San Marino
- Litvanya
- Ukrayna
- İsveç
- İzlanda
Son sıra kesin gibi maalesef.@kerem İngiltere'den katılan James Arthur'un kötü bir kopyası mı?![]()
İngiltere'nin de çokta umudundaydı. Sonraki sen gene finalde boy gösterecek.Son sıra kesin gibi maalesef.![]()
Sanmıyorum, yarı finali geçtiğine dua etsin.İsrail giremez mi ya![]()
Gözümüzün nuru, birtanemiz, nartanemiz.Anlık da olsa Sertab'ı ikinci görüşümüz![]()
O şarkı güzeldi hakkını yemeSizin bu Zelmerlöv yine jüri oyları sayesinde 1. olmuştu. Her yıl eksik kalmıyor maşallah.@Dosi
Her ülke var amaBu Mans'ın işi gücü yok mu her sene geliyor Eurovisiona 2015'te kazandığı şarkıyı söylüyor. Gına geldi.![]()
Ben her zaman halk oylamasından yanayım. O yüzden İtalya'nın hakkı yenilmişti bence.O şarkı güzeldi hakkını yeme![]()
Günaydın.
Zeynep, hortlaklar çıktı.O şarkı güzeldi hakkını yeme
------
Helena - My Number One görüyoruz şuan @Tolstoyevski
------
Her ülke var amakazananlar
ESC’nin zirvelerini gösteriyorlar demek ki bakalım Nocturna’ı da gösterirler miO şarkı güzeldi hakkını yeme
------
Helena - My Number One görüyoruz şuan @Tolstoyevski
------
Her ülke var amakazananlar
Şok oldum da bazı konularda biraz ileride kalabiliyorum.Ben her zaman halk oylamasından yanayım. O yüzden İtalya'nın hakkı yenilmişti bence.
------
Günaydın.
------
Lordi'nin makyajı/maskesi değişmiş.![]()
Nocturna kim? İsim hafızam iyi değilESC’nin zirvelerini gösteriyorlar demek ki bakalım Nocturna’ı da gösterirler mi
Favorin kim bu arada dinlediklerin kadarıyla? Fransa benim için müzikal olarak favori ama Ukrayna da alsa sevinirimAma Fransa daha bi kaliteliydi...
Seni konuya etiketledim. BakarsınŞok oldum da bazı konularda biraz ileride kalabiliyorum.![]()
Çok andıkZeynep, hortlaklar çıktı.![]()
Secret Garden yani, sizin komşunun başyapıtıNocturna kim? İsim hafızam iyi değil
------
Seni konuya etiketledim. Bakarsın![]()
Nerden aklıma gelsin aman sendeSecret Garden yani, sizin komşunun başyapıtı
Şarkıya kulak aşinalığım varmış zaten, ilk çıkınca nereden tanıdık geldi diye düşündüm hemen ama performansını da es geçmeyeceğim tabikiNocturna kim? İsim hafızam iyi değil
------
Seni konuya etiketledim. Bakarsın
------
Çok andık![]()
Kalbim temizmiş.James Arthur'un kendisi şimdi sahnede.Nocturna kim? İsim hafızam iyi değil
------
Seni konuya etiketledim. Bakarsın
------
Çok andık![]()