Oldukça objektif ve güzelden anlayan biriyimNe sandın 😂
Konudaki YouTube linkinde canlı var. İkinci videoyu açTam olarak Trt olmasa da Türkiye'den başka kanal veriyor mu ? Açık veya Platform gibi bir yer ?
Tabi tabi bilmem mi. 😅Oldukça objektif ve güzelden anlayan biriyim![]()
Katılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.Azerbaycan'ı abartılı buluyorum şu hareketli klarnetimsi müzik ve nakarat hariç bir olayı yok. İlk 10'u hak etmiyor bence![]()
Konyalım şarkısı beŞarkı sonlarda erik dalına oradan da maNga'ya bağlıyor.![]()
İlk 10'a giremez zaten normal şartlarda, hatta ilk 15 zorKatılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.![]()
En sevdiğim kısım olabilir. Kültürel + popüler müzik Eurovision'un en sevdiğim yanı.Konyalım şarkısı beşu el ele tutuştukları kısım
![]()
Beni bilen biliyorTabi tabi bilmem mi. 😅
Şarkının bir ekstrası yok. Bizde her yaz çıkartılan tek nakaratlı şarkılara benziyor. Döndürüp döndürüp aynı şeyi dedi.Katılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.![]()
Aynen bende de öyle. Zamanında 'Dinle' şarkımızda bundan dolayı iyi derece almıştıEn sevdiğim kısım olabilir. Kültürel + popüler müzik Eurovision'un en sevdiğim yanı.![]()
Manga değil de Can Bonomo'nun bitişine daha çok benziyor.Şarkı sonlarda erik dalına oradan da maNga'ya bağlıyor.![]()