Oldukça objektif ve güzelden anlayan biriyimNe sandın 😂
Konudaki YouTube linkinde canlı var. İkinci videoyu açTam olarak Trt olmasa da Türkiye'den başka kanal veriyor mu ? Açık veya Platform gibi bir yer ?
Tabi tabi bilmem mi. 😅Oldukça objektif ve güzelden anlayan biriyim
Katılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.Azerbaycan'ı abartılı buluyorum şu hareketli klarnetimsi müzik ve nakarat hariç bir olayı yok. İlk 10'u hak etmiyor bence
Konyalım şarkısı beŞarkı sonlarda erik dalına oradan da maNga'ya bağlıyor.
İlk 10'a giremez zaten normal şartlarda, hatta ilk 15 zorKatılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.
En sevdiğim kısım olabilir. Kültürel + popüler müzik Eurovision'un en sevdiğim yanı.Konyalım şarkısı beşu el ele tutuştukları kısım
Beni bilen biliyorTabi tabi bilmem mi. 😅
Şarkının bir ekstrası yok. Bizde her yaz çıkartılan tek nakaratlı şarkılara benziyor. Döndürüp döndürüp aynı şeyi dedi.Katılıyorum, sözleri çok vasat. Müziği eğlenceli olsa da iki kelimelik nakaratı kurtarmıyor maalesef.
Aynen bende de öyle. Zamanında 'Dinle' şarkımızda bundan dolayı iyi derece almıştıEn sevdiğim kısım olabilir. Kültürel + popüler müzik Eurovision'un en sevdiğim yanı.
Manga değil de Can Bonomo'nun bitişine daha çok benziyor.Şarkı sonlarda erik dalına oradan da maNga'ya bağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?