Sondan 2. galiba. Konuda liste var
Ukrayna şarkısıı yorucuama ses ve tarz iyi ama sevmedim
Ukrayna'nın şarkısı gürültüden ibaret. Bir yandan seviyorum gibi ama şarkı pek benlik değil.
İlk 10'da kesinlikle yer alacaktır yine. Bu arada Ukrayna'nın şu ana kadar bütün yarı finalleri geçen tek ülke olduğunu hatırlatalım.
Neyse ki keremde benzer yazmışUkrayna'nı nasıl beğenmezsin derhal beğen sinerji oluşsun 😡
Tarz yok onda boşver ne kızdan anlıyor ne şarkıdan 😂Ukrayna'nı nasıl beğenmezsin derhal beğen sinerji oluşsun 😡
Bana mı bu lafınUkrayna güzel, sevdim. 7.5/10
------
Tarz yok onda boşver ne kızdan anlıyor ne şarkıdan 😂
Türkçe tınıları var gibi yanılıyor olamam değil mi?3 favorimden biri olan Fransa geliyor.
Tüyleri ürpertti Fransa ve şu an 1 numaralı aday olabilir ama İtalya da önemli halenBarbara Pravi'nin vokal performansı muhteşem.@12.Adam
Her farklı olan şey güzel değildir sonuçta.Neyse ki keremde benzer yazmışabartan ben değilim
Bence Kürtçe. Wara (gel der gibi) @keremTürkçe tınıları var gibi yanılıyor olamam değil mi?Bilhassa Vala vala bölümünde..
Evet beğendim Fransa'yı.
Biraz Kürtçeyi anımsattı
Fransızca'yı Kürtçe'ye benzeten bir çok kişi var aslında. Gerçekten çok benziyorlar.Türkçe tınıları var gibi yanılıyor olamam değil mi?Bilhassa Vala vala bölümünde..
Sende Fransızca da var mı?Fransızca'yı Kürtçe'ye benzeten bir çok kişi var aslında. Gerçekten çok benziyorlar.
Malta'yı da unutmayalım. Gönlüm bu üçlüde zaten. Olurda biri kazanamazsa diğeri kazansın.Tüyleri ürpertti Fransa ve şu an 1 numaralı aday olabilir ama İtalya da önemli halen
Öğreniyorum halen.Sende Fransızca da var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?