Yunanistan ve Kıbrıs?O değil de Türkiye ve Azerbaycan kadar bir-birine tutarlı şekilde her sene torpil geçip 12 veren iki ülke daha yok, ikisi de beğenmiyor oylama sistemini.
Ben Yunanistanın Azerbaycana 12 puan verdiğini hatırlıyorum bence her sene vermiyor onlar. En azından Yunanistan her sene değil.Yunanistan ve Kıbrıs?
Yok demek istediğim Yunanistan ve Kıbrıs herzaman birbirine 12 puan veriyor. Sen Türkiye ve Azerbaycan için aynısını demedin mi?Ben Yunanistanın Azerbaycana 12 puan verdiğini hatırlıyorum bence her sene vermiyor onlar. En azından Yunanistan her sene değil.
Ben Yunanistanın Azerbaycana 12 puan verdiğini hatırlıyorum bence her sene vermiyor onlar. En azından Yunanistan her sene değil.
Kıbrıs finale kalamazsa Yunanistan tabii ki başka bir ülkeye vermek zorunda kalıyor ama yıllardır bu hep böyle.Yunanistan ve Kıbrıs?
Burada bile tarafını belli etmişsin...
Yunanistan'ın bazen 12 vermediği oluyordu.Yunanistan ve Kıbrıs?
AA ben şimdi anladım ne demek istediğiniKıbrıs finale kalamazsa Yunanistan tabii ki başka bir ülkeye vermek zorunda kalıyor ama yıllardır bu hep böyle.
Kıbrıs finale kalamazsa Yunanistan tabii ki başka bir ülkeye vermek zorunda kalıyor ama yıllardır bu hep böyle.
Cevabı kerem vermişYunanistan'ın bazen 12 vermediği oluyordu.
Politik yazmak istemiyorum ama giyer.Yalnız Türkiye'nin şuanlık Eurovision'a geri dönmesini istemem. Hükümet bizi bütün Avrupa'ya rezil eder. Ya da sadece erkek şarkıcı yollarlar.
Hadise o kıyafetle şuan sahneye öylece salıverilir mi sanıyoruz?
Yani birinden biri finale kalamazsa başka ülkeye 12 puanı veriyorlar doğal olarak.AA ben şimdi anladım ne demek istediğinive aynen finalde değildir diye
------
Cevabı kerem vermiş
Seni değil, DR'nin yorumunu sayende anladımYani birinden biri finale kalamazsa başka ülkeye 12 puanı veriyorlar doğal olarak.
Güzel kadındı ya, o sene valla ben sahneye yakıştığını düşünüyorum. Hasta olmasa daha farklı olabilirdi. En anlamlandıramadığım Sibel Tüzün neden gitmişti.Yalnız Türkiye'nin şuanlık Eurovision'a geri dönmesini istemem. Hükümet bizi bütün Avrupa'ya rezil eder. Ya da sadece erkek şarkıcı yollarlar.
Hadise o kıyafetle şuan sahneye öylece salıverilir mi sanıyoruz?
İzin vereceklerini düşünmüyorum. Yetenek Sizsiniz'de çocuklar açık giyindi diye ceza kesebilen insanlardan bahsediyoruz.Politik yazmak istemiyorum ama giyer.
Onlardan izin isteyeceğimizi kim söyledi? 2022'ye daha çook zaman var.İzin vereceklerini düşünmüyorum. Yetenek Sizsiniz'de çocuklar açık giyindi diye ceza kesebilen insanlardan bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?