Euro❤ision 2021 l Final Yorumları

O değil de Türkiye ve Azerbaycan kadar bir-birine tutarlı şekilde her sene torpil geçip 12 veren iki ülke daha yok, ikisi de beğenmiyor oylama sistemini.

O değil de Türkiye ve Azerbaycan kadar bir-birine tutarlı şekilde her sene torpil geçip 12 veren iki ülke daha yok, ikisi de beğenmiyor oylama sistemini.
Yunanistan ve Kıbrıs?

Reactions: DR
Ben Yunanistanın Azerbaycana 12 puan verdiğini hatırlıyorum bence her sene vermiyor onlar. En azından Yunanistan her sene değil.
Yok demek istediğim Yunanistan ve Kıbrıs herzaman birbirine 12 puan veriyor. Sen Türkiye ve Azerbaycan için aynısını demedin mi?

Edit: keremin mesajı sonrası anladım ne demek istediğini ve dediği gibi finale çıkmamış diyedir

Reactions: Hobbit and Dosi
Sunucuların üçü de ayrı güzel. İyi seçim yapmışlar.

Yalnız Türkiye'nin şuanlık Eurovision'a geri dönmesini istemem. Hükümet bizi bütün Avrupa'ya rezil eder. Ya da sadece erkek şarkıcı yollarlar.

Hadise o kıyafetle şuan sahneye öylece salıverilir mi sanıyoruz?

Reactions: 12.Adam
Kıbrıs finale kalamazsa Yunanistan tabii ki başka bir ülkeye vermek zorunda kalıyor ama yıllardır bu hep böyle.
AA ben şimdi anladım ne demek istediğini
ve aynen finalde değildir diye

------

Kıbrıs finale kalamazsa Yunanistan tabii ki başka bir ülkeye vermek zorunda kalıyor ama yıllardır bu hep böyle.

Yunanistan'ın bazen 12 vermediği oluyordu.
Cevabı kerem vermiş

Reactions: Hobbit
Politik yazmak istemiyorum ama giyer.

Güzel kadındı ya, o sene valla ben sahneye yakıştığını düşünüyorum. Hasta olmasa daha farklı olabilirdi. En anlamlandıramadığım Sibel Tüzün neden gitmişti.

İtalya
Fransa
İsviçre
Yunanistan
Kıbrıs
Bulgaristan
İsveç
İsrail
Malta
Finlandiya
Azerbaycan
Ukrayna
Portekiz
Norveç
İzlanda
Litvanya
İngiltere
Rusya
Sırbistan
İspanya
Belçika
Arnavutluk
San Marino
Moldova
Almanya
Hollanda

Reactions: Dosi and Hobbit
Sıralama ne kadar benzer olur bilemiyorum ancak;

İtalya
San Marino
Azerbaycan
Rusya
Fransa
Finlandiya
Ukrayna
Bulgaristan
Belçika
Sırbistan'ı ilk onda göreceğimizi düşünüyorum.

İzin vereceklerini düşünmüyorum. Yetenek Sizsiniz'de çocuklar açık giyindi diye ceza kesebilen insanlardan bahsediyoruz.
Onlardan izin isteyeceğimizi kim söyledi? 2022'ye daha çook zaman var.

Reactions: Angelica