BesaleT
Süper Emekli
Evet.En yüksek puanın?
------
Abartma. Okadar da değil
Evet.En yüksek puanın?
------
Abartma. Okadar da değil
Melodifestivalen'i kazanmak Eurovision'ı kazanmaktan çok daha zor.Ne yapalım, halkımız ve jürinin taktiri
Kongo doğumluymuş. 5 yaşında akrabasıyla Uganda'ya geçmiş ve 3 yıl mülteci kampında yaşamış. 8 yaşında İsveç'e gelmiş.İsveçte ünlü birisi sanırım bu katılan kişi? @Dosi Doğma büyüme İsveç vatandaşı mı?
Vatan haini. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 😂Ülkemin sırası
Bol şans
Bana bunu @DarkLegenD 'e diyor ama bir yanımız İsveçli olması gerekenVatan haini. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 😂
Gelmiş geçmiş en iyi şarkıları bence. Flo Rida da var. Ben çok beğendim şahsen, umarım ilk 10'a girebilir.San Marino denince aklıma Serhat gelir hep o hep katılıyor genelde
Yalnız müzik baya iyi başladı @kerem @Tolstoyevski
Niçin elenmeliydi? Jüriler başarılı ülkeyi neden çekemiyorlar mı?Kasırlı olarak mı düşük puan veriyorlar.Yarı finalde elenmeliydi bence. Çok başarılı bir ülke olduğu için jüriler puan vermeyi ihmal etmiyorlar.
İsveçte ünlü birisi sanırım bu katılan kişi? @Dosi Doğma büyüme İsveç vatandaşı mı?
Bende aynısını ailedekilere diyordum.Kongo doğumluymuş. 5 yaşında akrabasıyla Uganda'ya geçmiş ve 3 yıl mülteci kampında yaşamış. 8 yaşında İsveç'e gelmiş.
Kaç kere yazacaksın 😡Vatan haini. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bana bunu @DarkLegenD 'e diyor ama bir yanımız İsveçli olması gereken
San Marino futbolda rezil oluyor malum ama hiç değilse müzikte kayda değer karizması varSan Marino denince aklıma Serhat gelir hep o hep katılıyor genelde
Yalnız müzik baya iyi başladı @kerem @Tolstoyevski