Euro❤ision 2018 l Final Yorumları

Norveçi beğendim ama 1.olamaz. Neden 2.kez katıldı ki o çocuk.

#8 - Portekiz: İyi ki geçen sene slow parça ile kazandınız. Son sıralarda yerini hazır kızlar.

8-Portekiz: 1.oldukları şarkıya göre çok çok çok daha iyi bir şarkı ama ilk 10'da olmazlar. Yine de ben çok seviyorum. 9/10

Adamların komşu ülkeleri Finlandiya, Norveç bizim Suriye, Irak adalete bak be. :D
Norveçliler ve İsveçliler çok sevmezler birbirlerini. Fıkralarında hep laf atarlar birbirlerine ama kültür ve hatta ve hatta dillerimiz çok benziyor.

Şu ana kadar twitterda en çok beğeni alan şarkılar:

Ukrayna > 822
İspanya > 2172
Slovenya > 635
Litvanya > 748
Avusturya > 666
Estonya > 749
Norveç > 891
Portekiz > 440

Türkiye olmadığından beridir izlemiyorum. Çok özledim ben de. :( Abi güzel olan her şeye karşılar şu yarışmanın ne zararı var ki? Bir ara Eurovisyon'a kadın şarkıcı göndermek istemiyoruz diyorlardı sonra toptan kaldırdılar. Sorun yarışmada değil zihniyette.

Yine trollediler Eurovision'u. :D Ama o kadar hazırlanıyorlar bu yarışma için yazık o yarışmacılara da.

9 İngiltere, bizim birinci olan şarkıların karışımı yapılmış sanki 😱 çok benzettim bazı kısımları :F haliyle hoş geldi kullağıma :A

#9 - Birleşik Krallık: Şarkı çok güzel ve seyirci de epey hareketliydi. Kafaya oynar bu performans.

9-İngiltere: Şarkı fena değil öyle çok güzel de değil ama sahnede yaşadıkları seyircinin sahneye atlayışı vs. + puan getirecektir. 6.5/10

#10 - Sırbistan: Şarkı güzel ancak finalde yemez bunlar. Son sıralarda takılırlar.