piskopat .sshahahah kafalarını değil ama kolu bacağı çıkıyordu genelde çoğu bebeklerimin 1 kolu 1 bacağı olmuyordu
hahahah kafalarını değil ama kolu bacağı çıkıyordu genelde çoğu bebeklerimin 1 kolu 1 bacağı olmuyordu
Emre bildi valla.@Çiğdem- barbielerin kafasını koparıyormuş hep
Neden acaba.Hiç ilgimi çekmedi.
Kas hiç yok bunda ayrıca göğüsleri var.Emre bildi valla.Kız psikopat mısın niye koparıyordun.
Neden acaba.
Emre bildi valla.Kız psikopat mısın niye koparıyordun.
Neden acaba.
hayrrr be kopuyordu kayıp oluyordupiskopat .ss
Anladım Yıldırımcım.Kas hiç yok bunda ayrıca göğüsleri var.
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.hayrrr be kopuyordu kayıp oluyordu
Bülent Ersoy deseydin tam olsaydı.bilinçaltında neler yaptın onlara Allah bilir
abarma istersen @Çiğdem- daha ayşen grudadan bile güzel değil
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.Anladım Yıldırımcım.
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.
bilinçaltında neler yaptın onlara Allah bilir
abarma istersen @Çiğdem- daha ayşen grudadan bile güzel değil
çıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size neeAnladım Yıldırımcım.
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.
Bunun neresi kadın ki.Bülent Ersoy deseydin tam olsaydı.
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.
@Çiğdem- senin jenseni döver bu kadınBülent Ersoy deseydin tam olsaydı.
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.
sen şirinler izlerken şirineyi de öldürüyorsundur hayalindeçıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size nee
Tamam tamam kızma Çikocum mazallah gelip bizim de kolumuzu kopartırsın.çıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size nee
Tırnak içinde " Tırnakları öjeli bir kere"Bunun neresi kadın ki.
Valla gece rüyamda Bülent Ersoy'u gördüm pembe gecelik içinde. Allah hayıra çıkartsın.@Çiğdem- senin jenseni döver bu kadın
bülent ersoy bile koca bulmuş çiğdem hala
sen şirinler izlerken şirineyi de öldürüyorsundur hayalinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?