piskopat .sshahahah kafalarını değil ama kolu bacağı çıkıyordu genelde çoğu bebeklerimin 1 kolu 1 bacağı olmuyordu![]()
hahahah kafalarını değil ama kolu bacağı çıkıyordu genelde çoğu bebeklerimin 1 kolu 1 bacağı olmuyordu![]()
Emre bildi valla.@Çiğdem- barbielerin kafasını koparıyormuş hep![]()
Neden acaba.Hiç ilgimi çekmedi.![]()
Kas hiç yok bunda ayrıca göğüsleri var.Emre bildi valla.Kız psikopat mısın niye koparıyordun.
Neden acaba.![]()
Emre bildi valla.Kız psikopat mısın niye koparıyordun.
Neden acaba.![]()
hayrrr be kopuyordu kayıp oluyordupiskopat .ss
Anladım Yıldırımcım.Kas hiç yok bunda ayrıca göğüsleri var.![]()
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.hayrrr be kopuyordu kayıp oluyordu![]()
Bülent Ersoy deseydin tam olsaydı.bilinçaltında neler yaptın onlara Allah bilir
abarma istersen @Çiğdem- daha ayşen grudadan bile güzel değil![]()
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.Anladım Yıldırımcım.
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.![]()
bilinçaltında neler yaptın onlara Allah bilir
abarma istersen @Çiğdem- daha ayşen grudadan bile güzel değil![]()
çıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size neeAnladım Yıldırımcım.
İyi de durup dururken niye kopsun belli ki sen koparıyordun.![]()
Bunun neresi kadın ki.Bülent Ersoy deseydin tam olsaydı.
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.
![]()
@Çiğdem- senin jenseni döver bu kadınBülent Ersoy deseydin tam olsaydı.
Ay ne anladın hemen. Ben kaslı kadınlardan belki de hoşlanıyorum.Ve göğüsü küçük olan. Bakınız.
![]()
sen şirinler izlerken şirineyi de öldürüyorsundur hayalindeçıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size nee![]()
Tamam tamam kızma Çikocum mazallah gelip bizim de kolumuzu kopartırsın.çıkarmak hosumuza gidiyordu evet ama kayıp olunca daha takamıyordum halıyle çocuk aklı işte ayol size nee![]()
Tırnak içinde " Tırnakları öjeli bir kere"Bunun neresi kadın ki.![]()
Valla gece rüyamda Bülent Ersoy'u gördüm pembe gecelik içinde. Allah hayıra çıkartsın.@Çiğdem- senin jenseni döver bu kadın
bülent ersoy bile koca bulmuş çiğdem hala
sen şirinler izlerken şirineyi de öldürüyorsundur hayalinde![]()