cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,956
- Puanı
- 1,060
Yaaa elleşmeyin ben haber açıcam cok zeevkli oluyor adafxafaafahsOlay... Olay... Olay...
Zuhal Topal'dan Günlerdir Beklenen Çok Önemli Açıklama... Az Sonra canlı yayında, Seda ve Esra ikilisi hakkında!
izleyin vallahi @vadikızı ve sende))
Aç haklı kadınınkini zuhalinkini yani.Yaaa elleşmeyin ben haber açıcam cok zeevkli oluyor adafxafaafahs
Yaaa elleşmeyin ben haber açıcam cok zeevkli oluyor adafxafaafahs
Tamam bekliyorum senden haber.
Bi daha da izlemem laan troll program bildiğin
30 değil pardon 1 temmuz sezon finali. esra seda yüzünden kafamı karıştırdılar.Trollendik laaanacıklamam filan yapmadı, sezon sonundaki evi söyledi@mrt-06 @vadikızı @halukerogluFOX
30 haziran yazıyordu altta30 değil pardon 1 temmuz sezon finali. esra seda yüzünden kafamı karıştırdılar.işte bu kalite onlar giibi olmadık çatlasınlar şimdi esra-sedaahahahah
Perşembe yni işte sezonfinalinden 1 gün önce. cuma da sezon finali olacak yani1temmuzda.30 haziran yazıyordu altta
Cidden bildiğin trollediler.Trollendik laaanacıklamam filan yapmadı, sezon sonundaki evi söyledi@mrt-06 @vadikızı @halukerogluFOX
Bi daha da izlemem laan troll program bildiğin
Şu veriler nasıl sağlanıyor bilmiyorum ama uydudan sinyaller cekilerek sağlanmıyordur umarımCidden bildiğin trollediler.Ee ne cevap vereceklerdi ki? Bizim saflığımız.Sanki sahte nikah memurunun gerçek olduğunu ya da para vermediklerini kanıtlayabileceklerdi.
Aslında bu bile bizim haklılığımızı kanıtlıyor. Atıyorum ben sana iftira attım diyelim sen haklı olduğunu kanıtlamak için kendini aklamaya çalışmaz mısın?? Neyse reytinge girmediler en azından.
siz nasıl izlediniz gizlicenek yaptı ki zaten.Cidden bildiğin trollediler.Ee ne cevap vereceklerdi ki? Bizim saflığımız.Sanki sahte nikah memurunun gerçek olduğunu ya da para vermediklerini kanıtlayabileceklerdi.
Aslında bu bile bizim haklılığımızı kanıtlıyor. Atıyorum ben sana iftira attım diyelim sen haklı olduğunu kanıtlamak için kendini aklamaya çalışmaz mısın?? Neyse reytinge girmediler en azından.
Eğer rtük hızlanırsa ve olaylar büyürse sezon finali erkene çekilirse şaşirmamPerşembe yni işte sezonfinalinden 1 gün önce. cuma da sezon finali olacak yani1temmuzda.karar bu şimdlik))
Ranini yazmış gördüm az öncesiz nasıl izlediniz gizlicenek yaptı ki zaten.))
@ForumdashZuhal Topal laf soktu! "Geçen hafta biz de stüdyoda iki böcek bulduk ama ilaçladık geçti gitti"
Seda ile Esrayi böceğe benzetti sonra hemen geçti konuyu. seda esra gibi çok şov yapmadı canım zuhalim benim!!Eğer rtük hızlanırsa ve olaylar büyürse sezon finali erkene çekilirse şaşirmambu bir sinyaldi
Ranini yazmış gördüm az önceneyin böceğiydi? Kimler temizlendi biliyormusun?
Hmmmm.. hani seda yada esra studyoya aday adam filan yolluyor diyordunuz oyle bişey sandımSeda ile Esrayi böceğe benzetti sonra hemen geçti konuyu. seda esra gibi çok şov yapmadı canım zuhalim benim!!))
aç işte bunuHmmmm.. hani seda yada esra studyoya aday adam filan yolluyor diyordunuz oyle bişey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?