Esra Erol İlk Kez Konuştu

Trollendik laaan:F acıklamam filan yapmadı, sezon sonundaki evi söyledi:F @mrt-06 @vadikızı @halukerogluFOX

Bi daha da izlemem laan troll program bildiğin:F
Cidden bildiğin trollediler. :F Ee ne cevap vereceklerdi ki? Bizim saflığımız. :D Sanki sahte nikah memurunun gerçek olduğunu ya da para vermediklerini kanıtlayabileceklerdi. :A

Aslında bu bile bizim haklılığımızı kanıtlıyor. Atıyorum ben sana iftira attım diyelim sen haklı olduğunu kanıtlamak için kendini aklamaya çalışmaz mısın?? Neyse reytinge girmediler en azından. :D

Cidden bildiğin trollediler. :F Ee ne cevap vereceklerdi ki? Bizim saflığımız. :D Sanki sahte nikah memurunun gerçek olduğunu ya da para vermediklerini kanıtlayabileceklerdi. :A

Aslında bu bile bizim haklılığımızı kanıtlıyor. Atıyorum ben sana iftira attım diyelim sen haklı olduğunu kanıtlamak için kendini aklamaya çalışmaz mısın?? Neyse reytinge girmediler en azından. :D
Şu veriler nasıl sağlanıyor bilmiyorum ama uydudan sinyaller cekilerek sağlanmıyordur umarım:F (reyting cihaızı olayı biliyorum ama bi de böyle düşün)
Bence yarına yükselcek:F

siz nasıl izlediniz gizlicenek yaptı ki zaten. :)))

Zuhal Topal laf soktu! "Geçen hafta biz de stüdyoda iki böcek bulduk ama ilaçladık geçti gitti"
@Forumdash

Perşembe yni işte sezonfinalinden 1 gün önce. cuma da sezon finali olacak yani1temmuzda. :) karar bu şimdlik :)))
Eğer rtük hızlanırsa ve olaylar büyürse sezon finali erkene çekilirse şaşirmam:T: bu bir sinyaldi(b)

siz nasıl izlediniz gizlicenek yaptı ki zaten. :)))

Zuhal Topal laf soktu! "Geçen hafta biz de stüdyoda iki böcek bulduk ama ilaçladık geçti gitti"
@Forumdash
Ranini yazmış gördüm az önce:F neyin böceğiydi? Kimler temizlendi biliyormusun?

Eğer rtük hızlanırsa ve olaylar büyürse sezon finali erkene çekilirse şaşirmam:T: bu bir sinyaldi(b)

Ranini yazmış gördüm az önce:F neyin böceğiydi? Kimler temizlendi biliyormusun?
Seda ile Esrayi böceğe benzetti sonra hemen geçti konuyu. seda esra gibi çok şov yapmadı canım zuhalim benim!! :)))