Esra Bilgiç 'Kanunsuz Topraklar' Dizisinde! | FOX

Uyumlu bir çift olmuş hatta Kadir İnanır-Türkan Şoray 2021 versiyon olabilirler bu görüntüyle. :A

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş çok yakışır yalnız, şu an gözümde canlandırdım da çok güzel çift olurlar. Dizi her türlü yeni sezona kalacak, hadi bakalım merakla bekliyoruz detayları. :X

Bu sezon içerisinde ekranda olması planlanıyordu, ama pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelendi. Yeni sezonda umarım istenilen oranları alır. Faruk Teber ve Zülküf Yücel ikilisinden 'Hanımın Çiftliği' dizisi çıkmıştı, bu yüzden bu dizi için beklentim fazla.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş yakışır, onda sorun yok ama eski partneri EAD ile aynı kaderi paylaşmasından korkuyorum. Bu konuda yanılırım umarım.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Saydıklarından 2. diziyi hiç duymadım ve diğer ikisini de izlemedim zaten. Kötü bir proje daha seçmiş anlaşılan. :A
2. projeyi duymaman normal 6 bölüm falan sürmüştü Kanal D'de. :A

Ramo bence güzel deneyim oldu kendisi için, dönem dizisi sonrasında kendisini başka bir karakterde ispatladı. Bu dizinin kötü olacağını nereden çıkardın hemen? :A

Bu sezon içerisinde ekranda olması planlanıyordu, ama pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelendi. Yeni sezonda umarım istenilen oranları alır. Faruk Teber ve Zülküf Yücel ikilisinden 'Hanımın Çiftliği' dizisi çıkmıştı, bu yüzden bu dizi için beklentim fazla.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş yakışır, onda sorun yok ama eski partneri EAD ile aynı kaderi paylaşmasından korkuyorum. Bu konuda yanılırım umarım.
Eğer böyle bir proje çıkarsa net izlerim :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
2. projeyi duymaman normal 6 bölüm falan sürmüştü Kanal D'de. :A

Ramo bence güzel deneyim oldu kendisi için, dönem dizisi sonrasında kendisini başka bir karakterde ispatladı. Bu dizinin kötü olacağını nereden çıkardın hemen? :A
Ne yapımcı ne de başroller heyecanlandırmadılar, şaşırtacaklarını sanmıyorum. :A

Ne yapımcı ne de başroller heyecanlandırmadılar, şaşırtacaklarını sanmıyorum. :A
Başroller beni de öyle fazla heyecanlandırmadı ama yapım şirketi zamanında baya iyi işlere imza atmıştı. Bu dizinin yönetmen ve senaristi ile birlikte Hanımın Çiftliği dizisini yapmışlardı. O yüzden beklentim yüksek. :A

Başroller beni de öyle fazla heyecanlandırmadı ama yapım şirketi zamanında baya iyi işlere imza atmıştı. Bu dizinin yönetmen ve senaristi ile birlikte Hanımın Çiftliği dizisini yapmışlardı. O yüzden beklentim yüksek. :A
Bu o dizi miydi ki. :A Hanımın Çiftliği'ni bende izledim, yapımın en iyi dizisiydi kesinlikle. Daha da üstüne çıkamadılar. :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Bu o dizi miydi ki. :A Hanımın Çiftliği'ni bende izledim, yapımın en iyi dizisiydi kesinlikle. Daha da üstüne çıkamadılar. :A
Bu o dizi miydi ki derken? :A Zülküf Yücel kaleme alıyor, Faruk Teber çekiyor, yapımcı da Gold Film. :A

Bende yayınlandığı dönem değil internetten izlemiştim, baya iyi bir dizi. :Z Yapım şirketinin Dila Hanım ile en sevdiğim dizisi olabilir.

Kendisini daha önce hiç izlememiştim, o yüzden oyunculuğu hakkında fikrim yoktu ama Ramo'da denk geldiğim bir kaç sahnesinde oldukça iyi duruyordu.

Bu kadar çabuk bir projeye başlayacağını düşünmezdim ama hem Birsen Altuntaş hem de Oya Doğan, kendisine proje yağdığını söylemişti.

Uğur Güneş'in son dizisi de dönem işi olduğu için kendisinin doğru tercih olduğunu düşünmesem de iyi bir proje olabilecek bir potansiyeli var.