Diriliş: Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo'da oynadı.Tanımıyorum, bu kadın kim?![]()
Saydıklarından 2. diziyi hiç duymadım ve diğer ikisini de izlemedim zaten. Kötü bir proje daha seçmiş anlaşılan.Diriliş: Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo'da oynadı.![]()
2. projeyi duymaman normal 6 bölüm falan sürmüştü Kanal D'de.Saydıklarından 2. diziyi hiç duymadım ve diğer ikisini de izlemedim zaten. Kötü bir proje daha seçmiş anlaşılan.![]()
Eğer böyle bir proje çıkarsa net izlerimBu sezon içerisinde ekranda olması planlanıyordu, ama pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelendi. Yeni sezonda umarım istenilen oranları alır. Faruk Teber ve Zülküf Yücel ikilisinden 'Hanımın Çiftliği' dizisi çıkmıştı, bu yüzden bu dizi için beklentim fazla.
Esra Bilgiç ve Uğur Güneş yakışır, onda sorun yok ama eski partneri EAD ile aynı kaderi paylaşmasından korkuyorum. Bu konuda yanılırım umarım.
Beklentim yüksek.Eğer böyle bir proje çıkarsa net izlerim![]()
Ne yapımcı ne de başroller heyecanlandırmadılar, şaşırtacaklarını sanmıyorum.2. projeyi duymaman normal 6 bölüm falan sürmüştü Kanal D'de.
Ramo bence güzel deneyim oldu kendisi için, dönem dizisi sonrasında kendisini başka bir karakterde ispatladı. Bu dizinin kötü olacağını nereden çıkardın hemen?![]()
Başroller beni de öyle fazla heyecanlandırmadı ama yapım şirketi zamanında baya iyi işlere imza atmıştı. Bu dizinin yönetmen ve senaristi ile birlikte Hanımın Çiftliği dizisini yapmışlardı. O yüzden beklentim yüksek.Ne yapımcı ne de başroller heyecanlandırmadılar, şaşırtacaklarını sanmıyorum.![]()
Bu o dizi miydi ki.Başroller beni de öyle fazla heyecanlandırmadı ama yapım şirketi zamanında baya iyi işlere imza atmıştı. Bu dizinin yönetmen ve senaristi ile birlikte Hanımın Çiftliği dizisini yapmışlardı. O yüzden beklentim yüksek.![]()
Bu o dizi miydi ki derken?Bu o dizi miydi ki.Hanımın Çiftliği'ni bende izledim, yapımın en iyi dizisiydi kesinlikle. Daha da üstüne çıkamadılar.
![]()