peki, anne seni mor leylekmi şeettide ben karardım diye sormazmı ?Leylekler yavrucum leylekler![]()
peki, anne seni mor leylekmi şeettide ben karardım diye sormazmı ?Leylekler yavrucum leylekler![]()
peki, anne seni mor leylekmi şeettide ben karardım diye sormazmı ?![]()
beyaz melek bulamadınmıda beni toplumun içinde karpuz gibi belli ettin demezmi ?Senin baban bir melekti yavrum der ne bileyim
![]()
Of be destere banane ya da bizene onu da Esra düşünsün.beyaz melek bulamadınmıda beni toplumun içinde karpuz gibi belli ettin demezmi ?)
kabul bencede bizi ilgilendirmez ama empati yapıyorum yavrucakla kendisini çok garip bir ortamda bulacakOf be destere banane ya da bizene onu da Esra düşünsün.![]()
Çok parmaklamayalım bence boşver Esra parmaklasın dursun.kabul bencede bizi ilgilendirmez ama empati yapıyorum yavrucakla kendisini çok garip bir ortamda bulacakgünah garibana gelecekte yaşayacağı sorunları parmaklıyorduk burda
![]()
annesi parmaklarsa çocuk delik olur büyüyünce su tutmazÇok parmaklamayalım bence boşver Esra parmaklasın dursun.![]()
Buradayımannesi parmaklarsa çocuk delik olur büyüyünce su tutmaz
@denizz19 nereye gitti yaw ne güzel konuyu yoruyorduk)
iki çift yorum yapacağız kaçtı gitti ayıp valla yakıştıramadım![]()
aha nerde kalmıştık en sonBuradayım![]()
Haha çirkin ördek yavrusu misali istenmeyen tüy olmasından mı korkuyorsunaha nerde kalmıştık en sonmor koyuna beyaz benek yapıyorduk sürüye karışsın diye
)
tüyü ağdayla alır annesi bunun teni mor olacak kabuğu soymak lazım başka türlü gitmezdeHaha çirkin ördek yavrusu misali istenmeyen tüy olmasından mı korkuyorsun![]()