Esmarator Esmarator Esmoş

@serhatt Kendini kurtarmış bu diziden ama @Harunnn60 ne ara bulaşmış izliyor galiba 😱😱😱
@Harunnn60 hep seviyordu esmoş sultanı ama @kerem hanzosu izin vermiyordu sonunda kereme videoda nazifin çektiği gibi hareketi çekip diziyi izlemeye karar verdi:A bu arada bjk de bu akşam gol atan oyuncu şu resimdekiymiş 22 yaşında koyayım şuraya resmini de gece serhata da rüyasında gol atsın:A @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash

fgfhfghf.png

@Harunnn60 hep seviyordu esmoş sultanı ama @kerem hanzosu izin vermiyordu sonunda kereme videoda nazifin çektiği gibi hareketi çekip diziyi izlemeye karar verdi:A bu arada bjk de bu akşam gol atan oyuncu şu resimdekiymiş 22 yaşında koyayım şuraya resmini de gece serhata da rüyasında gol atsın:A @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash

Ekli dosyayı görüntüle 63683
Aaa evet bu akşam takımım memleketime oynadı berabere kalmalarına sevindim :A

Ben bu oğlanı tanımıyorum iyi oldu tanıttığın :A :A :A @Harunnn60 @serhatt

Ekli dosyayı görüntüle 63683
Aaa evet bu akşam takımım memleketime oynadı berabere kalmalarına sevindim :A

Ben bu oğlanı tanımıyorum iyi oldu tanıttığın :A :A :A @Harunnn60 @serhatt
Emre hemen buluyor böyle tipleri, içimizdeki en parlakçı Emre diyorum inanmıyorsunuz. :A

Emre hemen buluyor böyle tipleri, içimizdeki en parlakçı Emre diyorum inanmıyorsunuz. :A
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894771205397644.gif

Forum İstatistikleri

Konular
176,320
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato