esma sultanın gelinleri bir şahane ama bakesma sultan kadar başına taş düşsün topaç emrela nerde izlemediğim bir dizi varsa ordan haber veriyor
sendede bir @mrt-06 lik var sanırım hiçmi genç bişey bulamadın esma sultan neyin nesi
![]()

@mrt-06 ın senin onu taklit ettiğini demesi doğrumu acaba
hadsiz misin sen koskoca esma boranı kimlerle mukayes ediyorsun banlanman lazım fazla oldun sen.ss@mrt-06 ın senin onu taklit ettiğini demesi doğrumu acaba
Oğlanın Pis Yedili de Esma Sultanı vardı sende bu dizide kendine Esma Sultan bulmuşsun![]()
![]()
![]()
İknizde 2 ayrı diziden Esma Sultan bulmuşsunuz işte Sahte biz kim çıkacak bakalımhadsiz misin sen esma k-boranı kimlerle mukayes ediyorsun banlanman lazım fazla oldun sen.ss
al sana cadolozİknizde 2 ayrı diziden Esma Sultan bulmuşsunuz işte Sahte biz kim çıkacak bakalım@mrt-06
özellikle o sondaki resim şahane yani sanatsal açıdan değerlendirmeye aldım her bir tarafınıesma sultanın gelinleri bir şahane ama bak
Ekli dosyayı görüntüle 58110
Ekli dosyayı görüntüle 58111![]()
diziye ısındın gibi , parlak memesi görmüş @Çiğdem- gibi düşüncelere daldın sankiözellikle o sondaki resim şahane yani sanatsal açıdan değerlendirmeye aldım her bir tarafınıgelinlere laf söyleyen çarpılır
![]()
bu soğukta iyi gittidiziye ısındın gibi , parlak memesi görmüş @Çiğdem- gibi düşüncelere daldın sanki![]()
la senle @Çiğdem- de artık böyle kavuşursunuz adam 62 kadın 60 yaşında aşk yaşamaya başladı gerçi sizde çiğdem 62 sen 60 oluyorsunuz gibi hogatha biraz daha kartlaşmış sanırımbu soğukta iyi gitti
sen niye kayboluyorsun habire yarın iş güç yoktur otur işte bir iki saat kızı pardon diziyi yoralım![]()
biz hogathayla beşikte kertilir kertilmez başladık aşk hayatına bizimkisiyle alakası yok bununla senle @Çiğdem- de artık böyle kavuşursunuz adam 62 kadın 60 yaşında aşk yaşamaya başladı gerçi sizde çiğdem 62 sen 60 oluyorsunuz gibi hogatha biraz daha kartlaşmış sanırım![]()
la senle @Çiğdem- de artık böyle kavuşursunuz adam 62 kadın 60 yaşında aşk yaşamaya başladı gerçi sizde çiğdem 62 sen 60 oluyorsunuz gibi hogatha biraz daha kartlaşmış sanırım![]()
Iyy bu yer cücesi bana gidiyorum dedi beni gönderdi arkamdan dedikodu etmiş kalıpbiz hogathayla beşikte kertilir kertilmez başladık aşk hayatına bizimkisiyle alakası yok bunun![]()
sus kız sen senin üstüne şu elmayı atarımIyy bu yer cücesi bana gidiyorum dedi beni gönderdi arkamdan dedikodu etmiş kalıp
😱😱😱