Eskilerin Genellikle Overrated Olması

dur biz konuyu şeydelim bari daha hogatha gelmeden harbiden eskiler neden overloktur hiç bir fikrin varmı
bu konuyu kim açmıştıki baş sayfayada geçmek zor iş kesin @S.G.A.T. tır
Çünkü eskiler ve eskiciler her zaman kalitedir
evet o açmış konuyu

türkçeyi bir sökemedin diğer dillerin dibine vurdun çoktan

kalite demiyorlarki overlok falan diyorlar sanırım itici rezalet berbat anlamında kullanılmış
Hayır abartı anlamında kullanmışlar yani neden çok abartılıyor diyorlar

Hayır abartı anlamında kullanmışlar yani neden çok abartılıyor diyorlar
geç bunları mesajlara baksana arkadaşlar yorum yaparken bile burunlarını tuta tuta yorum yapmışlar yani tiksinç nefretlik bişeyden bahsettikleri açıkça belli

geç bunları mesajlara baksana arkadaşlar yorum yaparken bile burunlarını tuta tuta yorum yapmışlar yani tiksinç nefretlik bişeyden bahsettikleri açıkça belli
Ben o kelimenin anlamını öyle biliyorum öyle değil mi @S.G.A.T. abartı demek değil mi

@S.G.A.T. yine cins konuların peşinde yeni şeyler avlamaya çıkmıştır
boşuna şahit arama overlok nedir ne değildir biliyoruz berbat şeylere dendiği kesin
İnternetten baktım abartılan demekmiş yani benim dediğim gibi hem abartı demek de bir nevi kötü bir şey sayılır

İnternetten baktım abartılan demekmiş yani benim dediğim gibi hem abartı demek de bir nevi kötü bir şey sayılır
neyse ben kaçtım sabaha doğru buralardayım bir kaç bölüm gotham izleyeyim beni geçmiş @Çiğdem- le @Forumdash hızmı arttırmam şart bu gece üçüncü sezonu bitirirsem yeterlidir benim için

hogatha gelince bir yere bırakmayın kuşluk vakti burdayım

Sen gelene kadar o gelip gidiyor bile

5de uyumaya gidiyo
sen 4te gel bari
Aaa ben geldim o gitmiş ayoll kaçırdık yine

Güneşin doğuşu gibi bir şey galiba ben de tam bilmiyorum ama 7'den önce gelmez herhalde
Sabah 8 de yanı

Aaa baksana bu cicibili biciili geceler demedin bana diye şey etmişti bende geçen gece jest amaçlı profiline güzel bir gif bırakmıştım ama görünmüyor demiş silip tekrar yükledim , profiline girip bir baksana görünüyormu
@destere