i know you. you know medur biz konuyu şeydelim bari daha hogatha gelmeden harbiden eskiler neden overloktur hiç bir fikrin varmıbu konuyu kim açmıştıki baş sayfayada geçmek zor iş kesin @S.G.A.T. tır
i know you. you know medur biz konuyu şeydelim bari daha hogatha gelmeden harbiden eskiler neden overloktur hiç bir fikrin varmıbu konuyu kim açmıştıki baş sayfayada geçmek zor iş kesin @S.G.A.T. tır
Çünkü eskiler ve eskiciler her zaman kalitedirdur biz konuyu şeydelim bari daha hogatha gelmeden harbiden eskiler neden overloktur hiç bir fikrin varmıbu konuyu kim açmıştıki baş sayfayada geçmek zor iş kesin @S.G.A.T. tır
türkçeyi bir sökemedin diğer dillerin dibine vurdun çoktani know you. you know me
kalite demiyorlarki overlok falan diyorlar sanırım itici rezalet berbat anlamında kullanılmışÇünkü eskiler ve eskiciler her zaman kalitedirevet o açmış konuyu
Hayır abartı anlamında kullanmışlar yani neden çok abartılıyor diyorlartürkçeyi bir sökemedin diğer dillerin dibine vurdun çoktan
kalite demiyorlarki overlok falan diyorlar sanırım itici rezalet berbat anlamında kullanılmış
geç bunları mesajlara baksana arkadaşlar yorum yaparken bile burunlarını tuta tuta yorum yapmışlar yani tiksinç nefretlik bişeyden bahsettikleri açıkça belliHayır abartı anlamında kullanmışlar yani neden çok abartılıyor diyorlar
Ben o kelimenin anlamını öyle biliyorum öyle değil mi @S.G.A.T. abartı demek değil migeç bunları mesajlara baksana arkadaşlar yorum yaparken bile burunlarını tuta tuta yorum yapmışlar yani tiksinç nefretlik bişeyden bahsettikleri açıkça belli
İnternetten baktım abartılan demekmiş yani benim dediğim gibi hem abartı demek de bir nevi kötü bir şey sayılır@S.G.A.T. yine cins konuların peşinde yeni şeyler avlamaya çıkmıştırboşuna şahit arama overlok nedir ne değildir biliyoruz berbat şeylere dendiği kesin
neyse ben kaçtım sabaha doğru buralardayım bir kaç bölüm gotham izleyeyim beni geçmiş @Çiğdem- le @Forumdash hızmı arttırmam şart bu gece üçüncü sezonu bitirirsem yeterlidir benim içinİnternetten baktım abartılan demekmiş yani benim dediğim gibi hem abartı demek de bir nevi kötü bir şey sayılır
Sen gelene kadar o gelip gidiyor bileneyse ben kaçtım sabaha doğru buralardayım bir kaç bölüm gotham izleyeyim beni geçmiş @Çiğdem- le @Forumdash hızmı arttırmam şart bu gece üçüncü sezonu bitirirsem yeterlidir benim için
hogatha gelince bir yere bırakmayın kuşluk vakti burdayım
5de uyumaya gidiyoneyse ben kaçtım sabaha doğru buralardayım bir kaç bölüm gotham izleyeyim beni geçmiş @Çiğdem- le @Forumdash hızmı arttırmam şart bu gece üçüncü sezonu bitirirsem yeterlidir benim için
neyse ben kaçtım sabaha doğru buralardayım bir kaç bölüm gotham izleyeyim beni geçmiş @Çiğdem- le @Forumdash hızmı arttırmam şart bu gece üçüncü sezonu bitirirsem yeterlidir benim için
Sen gelene kadar o gelip gidiyor bile
Aaa ben geldim o gitmiş ayoll kaçırdık yine5de uyumaya gidiyosen 4te gel bari
Benim dediğim gibi bir şey işte
Biraz daha erken gelsen yakalayacaktınAaa ben geldim o gitmiş ayoll kaçırdık yine
Ne zaman gelip gittiği belli değilBenim dediğim gibi bir şey işte
Biraz daha erken gelsen yakalayacaktın
Kuşluk vakti gelirim dedi hogathayı kaçırmayın dediNe zaman gelip gittiği belli değilGerçi biraz bende öyleyim ama olsun
Kuşluk vakti gelirim dedi hogathayı kaçırmayın dedi
Kuşluk vakti ne oluyor ki@xemrexxx gelecekmiş şansına
Güneşin doğuşu gibi bir şey galiba ben de tam bilmiyorum ama 7'den önce gelmez herhaldeKuşluk vakti ne oluyor ki
Sabah 8 de yanıGüneşin doğuşu gibi bir şey galiba ben de tam bilmiyorum ama 7'den önce gelmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?