Günümüzde olmadığı için yalan bir olaya, efsanelere inanmasak da saygı duymamızdan kaynaklı bir durumdur. Elimizde olmayan şeyler her zaman daha değerlidir.
Ben televizyonda öyle bir dizi yazıcam yeni nesil onunla büyücek çocuklar iyiliği öğrenirse sıkıntı olmaz Tek iyiliği gösteren dizi var Arka sokaklar
Bence de tam olarak bu. Bkz: Friends.iste tam olarak bu.
bu kisim ben icin de gecerli kesinlikle. 2010 sonrasi sarmadi.
Öncelikle Friends o kadar eski degil.Bence de tam olarak bu. Bkz: Friends.
Gözümdeki karizman tamamen öldü. Tabiki de bu sana bir şey kaybettirmeyecek, sadece söylemek istedim. Olmamış atmaya da gerek görmüyorum.Kesinlikle katıldığım önerme. Mesela ben Yeşilçam'dan da starlarından da, Kemal Sunal vs., toplu halde hoşlanmıyorum. Ne zaman iki kelime etsem hemen başlıyorlar yok Hababam'ı 500 kere izlemişler yok turşu tartışması çok güzelmiş... Eski popçularda da durum buna benzer. Facebook'ta paraların üstüne Barış Manço'nun fotoğrafının basılması gerektiğini söyleyen biriyle tartışmıştım, en sonunda engelledi.
2010 Sonrası 2005 doğumlular ve @MasacRE- için güzel yıllar bizim için değilbu kisim ben icin de gecerli kesinlikle. 2010 sonrasi sarmadi.
Öncelikle Friends o kadar eski degil.
Yapilan espriler de orjinal. Ondan sonraki bir cok sitcom dizisi kendisinden esinlendi.
Olmamış bence samimiyetsiz bir ifade. Onu atmak yerine böyle belirtmene çok sevindim. 🙂"Eskiler"den kasıt ne tam olarak?
Gözümdeki karizman tamamen öldü. Tabiki de bu sana bir şey kaybettirmeyecek, sadece söylemek istedim. Olmamış atmaya da gerek görmüyorum.
neden samimiyetsiz? Anlatsana birazOlmamış bence samimiyetsiz bir ifade. Onu atmak yerine böyle belirtmene çok sevindim. 🙂
Çok belli bir sebebi yok, gözüme hoş gelmiyor.neden samimiyetsiz? Anlatsana biraz
Hala aynı düşünüyorum @mrt-06 Ama bu eskinin kötü olduğunu göstermezHaklı bir önermedir. İnsanlar eskiyi güzel olduğu için değil, hatırlattığı duygulardan dolayı sever. Ve o güzel olan duygunun nostalji duygusu değil de eski duygu olduğu yanılgısına kapılıyor. Yani güzel olan eski olan değil eski olması.
Sen yokken var olanlar. Genellikle ben eski deyince bunu anlıyorum."Eskiler"den kasıt ne tam olarak?
.
Sen çıldırmışsın; 76 hafta sonra niye cevap veriyorsun?Sen yokken var olanlar. Genellikle ben eski deyince bunu anlıyorum.
Gözüme takıldı.Sen çıldırmışsın; 76 hafta sonra niye cevap veriyorsun?
Şu emojinin muazzam itici olması...Gözüme takıldı.
Sen yokken var olanlar. Genellikle ben eski deyince bunu anlıyorum.
Yine sarhoş galibaSen çıldırmışsın; 76 hafta sonra niye cevap veriyorsun?