Bir ara çok konuşurdum ama sonra gereksiz olduğunu anladım araya mesafe koydum zaman israfı benceUzun zamandır konuşmuyoruz onun hayatı düzelirken benimki kaydı
Bir ara çok konuşurdum ama sonra gereksiz olduğunu anladım araya mesafe koydum zaman israfı benceUzun zamandır konuşmuyoruz onun hayatı düzelirken benimki kaydı
Benim uyuyarak geçiyor günlerimSorma ben de bu aralar arkadaşlarımla az konuşuyorum, dizi izledim, oyalandım, foruma girdim derken gün geçiyor
HayırHanımefendi ye arkadaşlık dışında bir duygusal his besliyor muydun? @slhttnmtl @Dosi @Tolstoyevski @EmreCan
Normal arkadaş olarak bahsetmiştimBir ara çok konuşurdum ama sonra gereksiz olduğunu anladım araya mesafe koydum zaman israfı bence
Normal arkadaş zatenBenim uyuyarak geçiyor günlerim
Hayır
------
Normal arkadaş olarak bahsetmiştim
cookies o kadar beyefendilere daha fazla ilgi beslediğini belli ediyor, bunu düşünmen şaşırttıHanımefendi ye arkadaşlık dışında bir duygusal his besliyor muydun? @slhttnmtl @Dosi @Tolstoyevski @EmreCan
Gerilimi yaşamaman için Sıla'dan "Oluruna Bırak" parçasını dinleyerek buluşma noktasına gitmeni öneririm.Ben de hep eski arkadaşlarla buluşmadan önce aynı gerilimi yaşıyorum, ne koşucam diye.. Sonra su gibi akıyor buluşunca
Şu her ay aşık olan kadın mıGerilimi yaşamaman için Sıla'dan "Oluruna Bırak" parçasını dinleyerek buluşma noktasına gitmeni öneririm.
Özel hayatı beni enterese etmez, sesine yoğunlaşŞu her ay aşık olan kadın mı
Onda da iş yokÖzel hayatı beni enterese etmez, sesine yoğunlaş
2021deyiz ama aşko2018/2019 dönemi eski değil ki. Bende en az 10 yıl oldu sandım.
Üzerinden çok geçmediği için konuşacak konu bulmak zor olmayacaktır.
2,5 yılcık geçmiş aradan.2021deyiz ama aşko
2.5 yılda korona falan geldi2,5 yılcık geçmiş aradan.
2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsaSiyaset, survivor, filmler, yabancı diziler, Netflix önerileri, müzik-spotify vb, Youtube, sosyal medya, yemekler...
Mesela işkembe çorbası seviyor musun diye sor, bol sarımsaklı. Sevmiyorsa da sorun değil ama seviyorsa asla bırakma...
Ah bir de sarımsak kokuyorsa kız muhteşemdir, parfüm etkisiyle insan bir hoş olur2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?