Eskiden Samimi Olduğun Biriyle Yeniden Buluşunca Ne Konuşursun ?

Sorma ben de bu aralar arkadaşlarımla az konuşuyorum, dizi izledim, oyalandım, foruma girdim derken gün geçiyor
Benim uyuyarak geçiyor günlerim

Hanımefendi ye arkadaşlık dışında bir duygusal his besliyor muydun? @slhttnmtl @Dosi @Tolstoyevski @EmreCan
Hayır

------

Bir ara çok konuşurdum ama sonra gereksiz olduğunu anladım araya mesafe koydum zaman israfı bence
Normal arkadaş olarak bahsetmiştim

Ben de hep eski arkadaşlarla buluşmadan önce aynı gerilimi yaşıyorum, ne koşucam diye.. Sonra su gibi akıyor buluşunca

Reactions: cookies and 12.Adam
@cookies Kuzum @Dosi nde dediği gibi bir konuşmaya başlayınca açılırsın gerisi gelir zeynoya katılıyorum kendini şartlandırma sıkma kendini herşeyden konuşabilirsin kuzum

Reactions: cookies and Dosi
Çok çabaya gerek yok ...Zaten biranda konuşmaya başlarsınız 😉

2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsa

2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsa
Ah bir de sarımsak kokuyorsa kız muhteşemdir, parfüm etkisiyle insan bir hoş olur

Reactions: 12.Adam and Zeyno