Yeni Albümün tutması lazım Gülşenden şark var mı bakalımMustin paraya kıymamış fazla şarkıyı aldık yeter demiş
TeşekkürlerTebrikler.
Çalma falan yokYeni Albümün tutması lazım Gülşenden şark var mı bakalımGerçi Gülşende küçük bir çocuktan çalıyormuş
Forumda konusu açılmıştı en hit şarkıları hemde çaldıkları öyle hafif şarkılarda değil yatacaz kalkacaz falanTeşekkürler
Çalma falan yok
Biliyorum ama yalan haber onlarForumda konusu açılmıştı en hit şarkıları hemde çaldıkları öyle hafif şarkılarda değil yatacaz kalkacaz falan
teşekkürlertebrikler
Aaa bilemicem ama gıcık oldum şarkılar zatenBiliyorum ama yalan haber onlar
teşekkürler
Ben her şarkısına bayılıyorumAaa bilemicem ama gıcık oldum şarkılar zatenGülşenin Be Adam ve Of Of dışında bayıldım başka şarkısı yok
Aaa sen öyledir tabi demene bile gerek yokBen her şarkısına bayılıyorum
Sen başkalarının kutlama konusuna girmiyorsunki onlar seninkine gelsinBaya oldu alışmış olman lazım artıkyalnız konuyu açtın senden başka kutlayan olmadı bunu da fark ettim şu an
Görmüyorum ki görsem kutlarımSen başkalarının kutlama konusuna girmiyorsunki onlar seninkine gelsinBenimkini kutlamayanlarınkini ben genelde kutlamıyorum mesela
Geçen Deniz'in doğum günüydü ve yeni kulübe girenlerde oldu ama senden tık yokAz kutama konusu kısmına bakda gör
Bak o mavi kısmındaki Kutlamalar Tebrikler'e tıkla görürsün hepsiniGörmüyorum ki görsem kutlarım
Karşıma çıkması lazım konunun öyle özel olarak uğraşamam ki onlaBak o mavi kısmındaki Kutlamalar Tebrikler'e tıkla görürsün hepsini
Resime değil yukarı çık bak orayı tıkla
Ekli dosyayı görüntüle 59178
Teşekkür ederim hediyeler Harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?