Geldi tabi aga niye gelmesin senin başın kel mi Alıntı yap bundan sonra alıntı candır@Doğu tesekkürler aga ben bildirim yapinca gitmiyor diye biliyorum ama yapayim bakalim gelirse yaparim hep mesela geldimi su an bu alinti olarak
Mobilden girdigim icin alinti yapinca gitmiyor diye biliyorum hatta bir ara gitmiyordu o yüzden etiket yapiyirum ama bildirim geliyorsa artik alinti yaparimGeldi tabi aga niye gelmesin senin başın kel mi Alıntı yap bundan sonra alıntı candır
Bence de alıntı yap daha iyi Bunu bu zamana kadar kimse söylemedi mi ya? Forum ahalisini kınıyorum adama niye bilgi vermiyorsunuz inşallah herkes ban yerMobilden girdigim icin alinti yapinca gitmiyor diye biliyorum hatta bir ara gitmiyordu o yüzden etiket yapiyirum ama bildirim geliyorsa artik alinti yaparim
Kimse söylemedi sistem degismis ben hala eskisi gibi saniyorum zaten etiket yaparak cevap yazinca bazen adamlar ne mesaj yazdigini unutuyor alinti olsa görüyor ona göre cevap veriyorBence de alıntı yap daha iyi Bunu bu zamana kadar kimse söylemedi mi ya? Forum ahalisini kınıyorum adama niye bilgi vermiyorsunuz inşallah herkes ban yer
Kalite hediyen, buyur canısı@Yiğitt tesekkürler kardesim hediyemi bekliyorum
@denizz19 tesekkürler hediyeme bayildim
@-KADİR- tesekkürler aga
@dosimosi tekrardan tesekkürler merak etme artik daha detayli yazacam
@Billy Kane tesekkürler
Logosundaki o mavilik bile insanı kendisinden alıyor@Yiğitt neresinde kalite ben göremedim