Bayramların en olumsuz tarafı o benim için çünkü ev baklavası sevmem 🙄
Bayramların en olumsuz tarafı o benim için çünkü ev baklavası sevmem 🙄
Duydunuz değil mi? @Zeyno45 @Emre OzansoyCanıda neler istiyor yaaa yaparım abii
Yapar benim @Angelica m yapar yapar ama ulaştıramaz işte o sıkıntı dimi kız nerdesin
Genel olarak tatlılar yasak.
(Yapmadı)
Yapar benim @Angelica m yapar yapar ama ulaştıramaz işte o sıkıntı dimi kız nerdesin
Yapamayacağın olayı vadetmeyeceksin kuzum bak bana hiç o toplara giriyomuyumYapmam demekten iyi dimi hıh
Aman sen sakın haaaa girmeee kuzum...sütlaça dönmesinYapamayacağın olayı vadetmeyeceksin kuzum bak bana hiç o toplara giriyomuyum
Bak yaaa hala sütlaç diyo onun üzerinden 1500 yüz sene geçsede unutmayacaksın anlaşıldı 🙄Aman sen sakın haaaa girmeee kuzum...sütlaça dönmesin
Kızzzzz ev baklavası sevilmez mi, OMGBayramların en olumsuz tarafı o benim için çünkü ev baklavası sevmem 🙄
Yapamayacağın olayı vadetmeyeceksin kuzum bak bana hiç o toplara giriyomuyum
İşte böyle adamın Türkçesini şaşırtırım ben Bilmem hazır baklavayı daha çok severim 😀Kızzzzz ev baklavası sevilmez mi, OMG
Estağfurullah canım 😀doğru enayilik bende
@Tolstoyevski yoldaşımla aynı şeyleri düşünüyorum.Arife suyuyla banyo yapılırdı.İlk defa duyuyorum ben bunları biz genelde bayram sabahı yıkanırdık ya halen de öyle 😉
Memlekette Bayramlar da her gittiğim evde baklava ikram edilirdi kurban bayramıysa kurban eti içimiz dışımız et ve baklava olurdu yaBirde ASLAAAAAAAA hiçbiryerde bulamadığım ,nur içinde yatsın,Canım Babanemin elleriyle yaptığı ev baklavası...Muazzammmm!!!!
Ben de 😊Bayramların en olumsuz tarafı o benim için çünkü ev baklavası sevmem 🙄
Yok evet benim çocukluğum da bile aman aman bir şey değildi aslındaaslında eski bayramlar çocuktuk diye mi yada insanlar arasında samimiyet şu an azaldı diyemi eski bayramlar daha iyidi bilmiyorum ama bayramların tadı bir zamanlar başkaydı.şimdi bayramlarda o tad yok
Ben kaç seneden beri öyleyim yaEskisi gibi tad alamıyorum son iki seneden beri
Ben de 😊Bayramların en olumsuz tarafı o benim için çünkü ev baklavası sevmem 🙄
Yok evet benim çocukluğum da bile aman aman bir şey değildi aslındaaslında eski bayramlar çocuktuk diye mi yada insanlar arasında samimiyet şu an azaldı diyemi eski bayramlar daha iyidi bilmiyorum ama bayramların tadı bir zamanlar başkaydı.şimdi bayramlarda o tad yok
Ben kaç seneden beri öyleyim yaEskisi gibi tad alamıyorum son iki seneden beri
Şu an bayramlar yazlara denk geldiği için sabah akşam zaten duş alınıyor ,ya gerçekten arefe suyu geleneğini ilk kez duyuyorum ne memleketim de ne de burada kulağıma çalınmadı böyle şeyler@Tolstoyevski yoldaşımla aynı şeyleri düşünüyorum.Arife suyuyla banyo yapılırdı.
Oralarda baklava yerine ne var.Eniştemin köyün adeti sofra kurarlar ben hiç sevmediö.Burda Bilecik'de baklava haşhaşlı dolma var buranın adeti güzelMemlekette Bayramlar da her gittiğim evde baklava ikram edilirdi kurban bayramıysa kurban eti içimiz dışımız et ve baklava olurdu ya
Buralarda o baklava adeti yok Allahtan😊
------
Ben de 😊
Yok evet benim çocukluğum da bile aman aman bir şey değildi aslında
Ben kaç seneden beri öyleyim ya
------
Ben de 😊
Yok evet benim çocukluğum da bile aman aman bir şey değildi aslında
Ben kaç seneden beri öyleyim ya
------
Şu an bayramlar yazlara denk geldiği için sabah akşam zaten duş alınıyor ,ya gerçekten arefe suyu geleneğini ilk kez duyuyorum ne memleketim de ne de burada kulağıma çalınmadı böyle şeyler
Arefeden hazırlıklar yapılır ,temizlik yapılır zaten
Bilmiyorum annem bayram sabahı yıkardı bizi ya☺
Vallahi ne desem yalan olur öyle bir adetleri yok ya kimi baklava alıp onu ikram ediyor kimi irmik ve ya yoğurt tatlısı gurbette olduğumdan galiba zaten bayram ziyaretleri olmuyor pek bir de burası turizm bölgesi herkes işinde gücünde oluyor işteOralarda baklava yerine ne var.Eniştemin köyün adeti sofra kurarlar ben hiç sevmediö.Burda Bilecik'de baklava haşhaşlı dolma var buranın adeti güzel
Her türlü tatlıyı yapabilirsin aslında ya illa baklava olacak diye bişey yok bizim burada mesela kadayıf ta yaparlar veya kalburabastı yaparlar her türlü şerbetli tatlı ikram edebilirsin 😉Oralarda baklava yerine ne var.Eniştemin köyün adeti sofra kurarlar ben hiç sevmediö.Burda Bilecik'de baklava haşhaşlı dolma var buranın adeti güzel