Eskişehirspor - Galatasaray | Türkiye Kupası Final Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

ADAM!!

Ertuğrul Sağlam maç devam ederken, Felipe Melo ile suyunu paylaştı. Melo'da elini sıkarak teşekkür etti.

@sürgünüm (kusura bakma alinti yapamiyorum) hep mancinin yüzünden ... sen söyle abi semih sag bek oynar mi

Bence bunlar dogru dürüst antrenman bile yapmiyorlar ... Engin baytar i satmamaliydilar ne güzel simdi yektanin yerine oynardi ve selcuk un yükünü azaltirdi ... sneijderi sol acik oynatiyor.... sneijder zaten hizli degil calim atamiyor ... niye orda oynatirsin ki. Sneijderin isi pas alip pas vermek ...
Burak hakkinda konusmaya degmez bos kaleye zor atiyor ...

Biliyorsun İngiltere Premier Ligde büyüklerin tüm maçlarını izliyorum,Mancini'yi Manchester City'in başındayken de hiç beğenmiyordum. Riera varken Dany'yi solbeke, kadroda 4 tane sağbek varken Semih'i sağbeke koyan kapasitesizin teki!

mancini bir an önce def-olmalı yeter artık semih neden sağ bek oynar yav

Eskiden Galatasaray da taktik şöyleydi: Topu alan her oyuncunun yaninda bir arkadasi gelirdi bir pozisyon hatirliyorum korner çizgisinde biri sıkışmisti 3-5 oyuncu gelmişti topu almaya hemen yaninda ki adama atti topu sonra attilar gölü

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Galatasaray bu yıl bisey alsın artık ya yazık onlara da )))

Bu Erkan ne egoist adam ya. Pas vermeyi bilmiyor.

Eskişehirspor 0-1 Galatasaray (70' Sneijder)

Eskisehirin yapacagi buydu. 20 dk. baski yapti, onca pozisyonu yitirdi. Yazik ya.

Atamayana attılar.. Sneijder tecrübesini gösterdi..