Biliyorsun İngiltere Premier Ligde büyüklerin tüm maçlarını izliyorum,Mancini'yi Manchester City'in başındayken de hiç beğenmiyordum. Riera varken Dany'yi solbeke, kadroda 4 tane sağbek varken Semih'i sağbeke koyan kapasitesizin teki!@sürgünüm (kusura bakma alinti yapamiyorum) hep mancinin yüzünden ... sen söyle abi semih sag bek oynar mi
Bence bunlar dogru dürüst antrenman bile yapmiyorlar ... Engin baytar i satmamaliydilar ne güzel simdi yektanin yerine oynardi ve selcuk un yükünü azaltirdi ... sneijderi sol acik oynatiyor.... sneijder zaten hizli degil calim atamiyor ... niye orda oynatirsin ki. Sneijderin isi pas alip pas vermek ...Burak hakkinda konusmaya degmez bos kaleye zor atiyor ...
Önümüzdeki Sezon Mancini'nin devam etmesi zor bence! Bu işler belli olmaz tabiki ama ya Mancini ya Lucescu %50 %50 üçüncü bir isim çok zor !!@sürgünüm ne yazikki parasini almadan da bir yere gidecegi yok gibi
Insallah Lucescu olur ne diyelimÖnümüzdeki Sezon Mancini'nin devam etmesi zor bence! Bu işler belli olmaz tabiki ama ya Mancini ya Lucescu %50 %50 üçüncü bir isim çok zor !!
Ben gitmesini istiyorum. İnşallah gider.Maç penaltılara gider mi sizce?
Şu adamın kıymetini kimse bilemedi, korkak dediğiniz Lucescu Sampiyonlar liginde Psv'ye karsi ilk 11'de Arif-Umit Karan-Sergen-Hasan Şaş'ı aynı anda oynatmıştı.Insallah Lucescu olur ne diyelim
Erman toroglunu bosuna yorumcu diye oturtmuslar oraya ... bi sey den anladigi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?