Heralde yani, boşuna bekaret raporum yok
Heralde yani, boşuna bekaret raporum yok
@xBUGRAx da gösteriyordu öyle belge size o belgeleri veren doktorları içeri atmalıHeralde yani, boşuna bekaret raporum yok![]()
benimki rahmetli oldu@xBUGRAx da gösteriyordu öyle belge size o belgeleri veren doktorları içeri atmalı![]()
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @Forumdash
Benim bedenimin rapora ihtiyacı yokSen kimden aldıysan ondan aldık![]()
Doğru çürük bir bedenin ne raporuna ihtiyacı olacakBenim bedenimin rapora ihtiyacı yok![]()
Mail attım haftaya Hayat Bilgisi - Melekler Korusun veya Cennet Mahallesi'ni başlatın diye.
Evlilik dışı çocuk yapmak fikri bana da cazip geliyor onu tartişmayı bırakın. Asıl kızın Eser'den cocuk yapma fikrini eleştirin. Tüm dünya sistemi bir araya gelse bunu çözemez![]()
Eser çirkin mi ya.Para işte![]()
![]()
Adam 500 kilo gibi suratı patlayacak nerdeyse böyle insanlara parasız olunca kızlarımız dalga geçip selam bile vermiyorKaldıkı iyi insansa hak edilmeyen davranıs görüyorlar ama bu Eserin içide çok pis
![]()
![]()
ÇokMail attım haftaya Hayat Bilgisi - Melekler Korusun veya Cennet Mahallesi'ni başlatın diye.Örümcek ağı kaplayacak ekranı hiçbir şey yapmadılar bu yaz.
Eser çirkin mi ya.![]()
Dudakları iyi.Çokİyi insan olsa fark etmez tipi ama kişiliğide çok çirkin oyüzden parayla ilgi görmeyi hak etmiyor
![]()
![]()
@Forumdash
Mail attım haftaya Hayat Bilgisi - Melekler Korusun veya Cennet Mahallesi'ni başlatın diye.Örümcek ağı kaplayacak ekranı hiçbir şey yapmadılar bu yaz.
Eser çirkin mi ya.![]()
Kanalı mı sevindiriyormuş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Her hafta genellikle ilk 30'a giriyor diye dedim fesatlaşmayın.
bu forumda fesatlaşmamak mümkün müHer hafta genellikle ilk 30'a giriyor diye dedim fesatlaşmayın.![]()
bu forumda fesatlaşmamak mümkün mü![]()
Survivor bile reyting alamıyorkan Eserin 30 da olması altın bulmak gibi geliyordur ne hale düştü Acun beyHer hafta genellikle ilk 30'a giriyor diye dedim fesatlaşmayın.![]()