Diriliş Ertuğrul'un 4. sezonunun ilk bölümünde (92. Bölüm), Ertuğrul oğlu Osman'ı gördüğü müjdeli rüyası bölümün en dikkat çeken sahnelerinden birisiydi.
yukarıdakı şahış gece gece güneşi gören beyefendi sanırım @sokak sanati@xemrexxx artık pes etti mücadele edemiyo bizimle görevi yukardaki şahısa (canım ) devretmiş.
@xemrexxx artık pes etti mücadele edemiyo bizimle görevi yukardaki şahısa (canım ) devretmiş.
yukarıdakı şahış gece gece güneşi gören beyefendi sanırım @sokak sanati
sen bir ara izliyordun galiba ertuğrulumuzu cnm @Billy KaneDevretmek derken X'li Emre kim ki ben ondan görev devir alacagimben ona anca görev tanımlarım
sen bir ara izliyordun galiba ertuğrulumuzu cnm @Billy Kane
Yok karıştırdın sen biz o zındıklardan olmadık hiç
2.sezonu bir ara izliyordun bee ama kötülüyordun bölümü hatırlıyorum yorumlarını çıkartırız bakNoyan dikkatini çekmişti evet.
Sözde kardeşi izlemiş miş te muş muş.2.sezonu bir ara izliyordun bee ama kötülüyordun bölümü hatırlıyorum yorumlarını çıkartırız bak
Sen okudun dizi bitti zaten
Sözde kardeşi izlemiş miş te muş muş.
şuan hiç hatırlamıyorum izleme sebebini ama yarışma oyları içinde belki olabilir bundan herşey beklenir ayoll
Utc'ye bulaşma derim @YıldırıM var kapı gibi.
şuan hiç hatırlamıyorum izleme sebebini ama yarışma oyları içinde belki olabilir bundan herşey beklenir ayoll
Ya 2. bölümde dizi seni kendine çekerse o zaman çelik kapı gibi dediğin Lordlye zırhlı duvar olur musun?@Lordly var asıl çelik kapı gibi. Biz şuan daha güçlüyüz hem @Çiğdem- 'de bizden. Bu üçlü dünyayı fetheder UTC kim @Harunnn60
Yapmış olabilirim bende kendimden bekliyorum
Ya 2. bölümde dizi seni kendine çekerse o zaman çelik kapı gibi dediğin Lordlye zırhlı duvar olur musun?