Maskeli Fedai
Favori Üye
Yav de get ya sarayda oturan padişah mi olurayol ne cahalsın kanuni o ka my izledin kaç milyon metrekareyi barbaros kattı sadece) kanuni istanbulda oturuyordu o sıralar hem dizide hem tarihte
Yav de get ya sarayda oturan padişah mi olurayol ne cahalsın kanuni o ka my izledin kaç milyon metrekareyi barbaros kattı sadece) kanuni istanbulda oturuyordu o sıralar hem dizide hem tarihte
ormanda mı yaşasaydı adam neredeolacakYav de get ya sarayda oturan padişah mi olur
Ertugrul ormanda yaşıyor gerekirse o da yaşarormanda mı yaşasaydı adam neredeolacak
kendi devrinin dünyadaki en büyük hükümdarı tarzan gibi mi yaşiciErtugrul ormanda yaşıyor gerekirse o da yaşar
Ormanda yaşayan tarzan mi oluyorkendi devrinin dünyadaki en büyük hükümdarı tarzan gibi mi yaşici
neyse ben pll yorumlarına geçiyorumOrmanda yaşayan tarzan mi oluyor
Seni oldururum
Kıskanç ne kadar çatlaksın.Tuğtekine yamuk yapan bizden değildir.Engin Altan artık dersyatan olacak forumda.
Senden ne beklenir ne anlarsınTüylerime hakim olamıyorum
izleyenlere söyle cevap vermesinler diğerleri de giderdalganızı başka yerde yaparsınız iyi olur. izleyenler için açılmış bir sayfa ve konudur.
Yazma o zaman.izleyenlere söyle cevap vermesinler diğerleri de gider)))
dalganızı başka yerde yaparsınız iyi olur. izleyenler için açılmış bir sayfa ve konudur.
O mizah mı yapıyor adeta diziyle dalga geçiyrYa Emre espri mizah yapmadan forum olur mu bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir dizi yani
ona sen bir şey diyemezsin hem sen etiketledin konuya hem yazma diyorsunYazma o zaman.)))
peki sana serbest o zaman. 🙄Ya Emre espri mizah yapmadan forum olur mu bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir dizi yani
Yok ben kendim için söyledimO mizah mı yapıyor adeta diziyle dalga geçiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?