Maskeli Fedai
Favori Üye
Yav de get ya sarayda oturan padişah mi olurayol ne cahalsın kanuni o ka my izledin kaç milyon metrekareyi barbaros kattı sadece) kanuni istanbulda oturuyordu o sıralar hem dizide hem tarihte
![]()
Yav de get ya sarayda oturan padişah mi olurayol ne cahalsın kanuni o ka my izledin kaç milyon metrekareyi barbaros kattı sadece) kanuni istanbulda oturuyordu o sıralar hem dizide hem tarihte
![]()
ormanda mı yaşasaydı adam neredeolacakYav de get ya sarayda oturan padişah mi olur![]()
Ertugrul ormanda yaşıyor gerekirse o da yaşarormanda mı yaşasaydı adam neredeolacak![]()
kendi devrinin dünyadaki en büyük hükümdarı tarzan gibi mi yaşiciErtugrul ormanda yaşıyor gerekirse o da yaşar![]()
Ormanda yaşayan tarzan mi oluyorkendi devrinin dünyadaki en büyük hükümdarı tarzan gibi mi yaşici![]()
neyse ben pll yorumlarına geçiyorumOrmanda yaşayan tarzan mi oluyor![]()
Seni oldururum![]()
Kıskanç ne kadar çatlaksın.Tuğtekine yamuk yapan bizden değildir.Engin Altan artık dersyatan olacak forumda.
![]()
Senden ne beklenir ne anlarsınTüylerime hakim olamıyorum![]()
izleyenlere söyle cevap vermesinler diğerleri de giderdalganızı başka yerde yaparsınız iyi olur. izleyenler için açılmış bir sayfa ve konudur.
Yazma o zaman.izleyenlere söyle cevap vermesinler diğerleri de gider)))
dalganızı başka yerde yaparsınız iyi olur. izleyenler için açılmış bir sayfa ve konudur.
O mizah mı yapıyor adeta diziyle dalga geçiyrYa Emre espri mizah yapmadan forum olur mu bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir dizi yani
![]()
ona sen bir şey diyemezsin hem sen etiketledin konuya hem yazma diyorsunYazma o zaman.)))
peki sana serbest o zaman. 🙄Ya Emre espri mizah yapmadan forum olur mu bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir dizi yani
![]()
Yok ben kendim için söyledimO mizah mı yapıyor adeta diziyle dalga geçiyr![]()