Ertuğrul vs Vasilyus

Çaktırma bakıyorum da işte Efe'ye fazla yüz vermeye gelmiyor, dizinin tamamını izlemem için baskı yapıyor sonra
bu çarşamba özetten baslayıp yeni bölümü izle bence zaten vasilyusta yeni geldi ayoll sanada değişiklik olur haftaya 18 leri bulabiliriz o kitlenin içinde yer al bence

@EFE UYSAL

Kendinde değildi derken Sungurtekinle dövüşürken o anda Noyan kanı fışkırttı
Ama Noyan efsanedir o net
Yo yanliş sahneden bahsediyoruz. Noyan Şaman'ın ayini ni yaparken Ertuğrullar baskın yapmıştı. Sungur'lar yoktu.

bu çarşamba özetten baslayıp yeni bölümü izle bence zaten vasilyusta yeni geldi ayoll sanada değişiklik olur haftaya 18 leri bulabiliriz o kitlenin içinde yer al bence

@EFE UYSAL
Ben reytinge göre dizi izlemem
Arada sahnelere bakıyoruz işte o kadar, Poyraz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek'i izliyorum zaten o gün, üçüncü diziye gerek yok

Ayrıca BŞAG ikinci bölümü izledim bugün harikaydı, keşke bırakmasaydın hemen, dizi gittikçe açılacak belli

Böyle bir dizi kaçırmışın hiç mi pişman değilsin?

1.bölüm hosuma gitmedi benim ayoll kadrosuda çok zayıf dizide yan kadro diye birşey yok neden bukadar ihmalsizlik yapılmıs anlamadım gürkanı al oradan dizide oyuncu yok

1.bölüm hosuma gitmedi benim ayoll kadrosuda çok zayıf dizide yan kadro diye birşey yok neden bukadar ihmalsizlik yapılmıs anlamadım gürkanı al oradan dizide oyuncu yok
1.bölüm zayıftı evet ama ikinci bölüm gerçekten harikaydı

Ali'nin annesinin katili, Derin'in babasının kardeşi çıktı
Derin'in babası Şahin'in ailesini öldürmüş, Şahin de ailesi ve sevdiği kadının ölümü üzerine Derin'in babasının kardeşini öldürüp sonra da hapse girmiş

Şahin - Tekin Mirkelamoğlu çatışması çıktı bir de yani, Ali de dükkanın borcunu ödemek için dövüşmeye başlıyor, dizi yeni yeni başlıyor aslında
Ha bir de Ali sınır dışı edilmemek için Derin'in arkadaşı kızıl kızla evleniyormuş, baya bir spoiler verdik sana

Böyle bir dizi kaçırmışın hiç mi pişman değilsin?
Değilim kanka

Benim seni sıkıştıracağımı düşünerek böyle cevap verdin ben yemem

hhahaha ben izlemeden sen anlat böyl bence

başroldekiler acemi o ikisi hariç gürkan ve kara para aşktakı adam var 4 ünü ayır başka dizide bakılıcak oyuncu yok ay yapım dizileri yan kadrosuyla ünlüydü @Forumdash ın parası bitmiş herhalde ayoll