Kendinde değilken koskoca Noyan'ı öldürdü aynen çok yaratıcı.Ölüm sahnesindeydi o napıcaktı hemen ezdirceklermiydi koskoca Noyanı illaki akıtcaktı ve orda Ertuğrul kendinde değildi
Kendinde değilken koskoca Noyan'ı öldürdü aynen çok yaratıcı.Ölüm sahnesindeydi o napıcaktı hemen ezdirceklermiydi koskoca Noyanı illaki akıtcaktı ve orda Ertuğrul kendinde değildi
Kendinde değildi derken Sungurtekinle dövüşürken o anda Noyan kanı fışkırttı Ama Noyan efsanedir o netKendinde değilken koskoca Noyan'ı öldürdü aynen çok yaratıcı.
Zaten her konuya etiketliyor bakıyoz mecburen ayıp olmasın diyeaaa @Bully un adamıydı bu değilmi diğer dizilerinden ayoll sen her hafta vasilyus sahneleri at @Bully a @EFE UYSAL
@mrt-06 ana düşman olarak 4.düşmanı ama tüm düşmanları sayarsak baya oldu saymam alzım ayoll
noyandan daha çok hosuna gider bence çağdaş onu zorla izliyordun bu sefer zevkle bakarsın bence @EFE UYSALZaten her konuya etiketliyor bakıyoz mecburen ayıp olmasın diye
Çaktırma bakıyorum da işte Efe'ye fazla yüz vermeye gelmiyor, dizinin tamamını izlemem için baskı yapıyor sonranoyandan daha çok hosuna gider bence çağdaş onu zorla izliyordun bu sefer zevkle bakarsın bence @EFE UYSAL
bu çarşamba özetten baslayıp yeni bölümü izle bence zaten vasilyusta yeni geldi ayoll sanada değişiklik olur haftaya 18 leri bulabiliriz o kitlenin içinde yer al benceÇaktırma bakıyorum da işte Efe'ye fazla yüz vermeye gelmiyor, dizinin tamamını izlemem için baskı yapıyor sonra
Yo yanliş sahneden bahsediyoruz. Noyan Şaman'ın ayini ni yaparken Ertuğrullar baskın yapmıştı. Sungur'lar yoktu.Kendinde değildi derken Sungurtekinle dövüşürken o anda Noyan kanı fışkırttı Ama Noyan efsanedir o net
Tm o sahneyide hatırlıyorum iyi dövüşmüştü Biraz ikisini kıyaslayacağımıza adam gibi izleyelimYo yanliş sahneden bahsediyoruz. Noyan Şaman'ın ayini ni yaparken Ertuğrullar baskın yapmıştı. Sungur'lar yoktu.
Sen izle ben almıyım.Tm o sahneyide hatırlıyorum iyi dövüşmüştü Biraz ikisini kıyaslayacağımıza adam gibi izleyelim
Gizlice izliyorsun biliyoruz @Çiğdem- 309 izliyorum diyor bölümle ilgili hiç yorum da yapmıyorSen izle ben almıyım.
Kimse yokki nasıl yapim. Çocuk doğdu ben düşsün diye bekliyodum.Gizlice izliyorsun biliyoruz @Çiğdem- 309 izliyorum diyor bölümle ilgili hiç yorum da yapmıyor
Ben reytinge göre dizi izlemem Arada sahnelere bakıyoruz işte o kadar, Poyraz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek'i izliyorum zaten o gün, üçüncü diziye gerek yokbu çarşamba özetten baslayıp yeni bölümü izle bence zaten vasilyusta yeni geldi ayoll sanada değişiklik olur haftaya 18 leri bulabiliriz o kitlenin içinde yer al bence
@EFE UYSAL
Böyle bir dizi kaçırmışın hiç mi pişman değilsin?Ben reytinge göre dizi izlemem Arada sahnelere bakıyoruz işte o kadar, Poyraz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek'i izliyorum zaten o gün, üçüncü diziye gerek yok
Ayrıca BŞAG ikinci bölümü izledim bugün harikaydı, keşke bırakmasaydın hemen, dizi gittikçe açılacak belli
1.bölüm hosuma gitmedi benim ayoll kadrosuda çok zayıf dizide yan kadro diye birşey yok neden bukadar ihmalsizlik yapılmıs anlamadım gürkanı al oradan dizide oyuncu yokBen reytinge göre dizi izlemem Arada sahnelere bakıyoruz işte o kadar, Poyraz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek'i izliyorum zaten o gün, üçüncü diziye gerek yok
Ayrıca BŞAG ikinci bölümü izledim bugün harikaydı, keşke bırakmasaydın hemen, dizi gittikçe açılacak belli
1.bölüm zayıftı evet ama ikinci bölüm gerçekten harikaydı1.bölüm hosuma gitmedi benim ayoll kadrosuda çok zayıf dizide yan kadro diye birşey yok neden bukadar ihmalsizlik yapılmıs anlamadım gürkanı al oradan dizide oyuncu yok
Değilim kankaBöyle bir dizi kaçırmışın hiç mi pişman değilsin?
Benim seni sıkıştıracağımı düşünerek böyle cevap verdin ben yemem1.bölüm zayıftı evet ama ikinci bölüm gerçekten harikaydı
Ali'nin annesinin katili, Derin'in babasının kardeşi çıktı Derin'in babası Şahin'in ailesini öldürmüş, Şahin de ailesi ve sevdiği kadının ölümü üzerine Derin'in babasının kardeşini öldürüp sonra da hapse girmiş
Şahin - Tekin Mirkelamoğlu çatışması çıktı bir de yani, Ali de dükkanın borcunu ödemek için dövüşmeye başlıyor, dizi yeni yeni başlıyor aslında Ha bir de Ali sınır dışı edilmemek için Derin'in arkadaşı kızıl kızla evleniyormuş, baya bir spoiler verdik sana
Değilim kanka
hhahaha ben izlemeden sen anlat böyl bence1.bölüm zayıftı evet ama ikinci bölüm gerçekten harikaydı
Ali'nin annesinin katili, Derin'in babasının kardeşi çıktı Derin'in babası Şahin'in ailesini öldürmüş, Şahin de ailesi ve sevdiği kadının ölümü üzerine Derin'in babasının kardeşini öldürüp sonra da hapse girmiş
Şahin - Tekin Mirkelamoğlu çatışması çıktı bir de yani, Ali de dükkanın borcunu ödemek için dövüşmeye başlıyor, dizi yeni yeni başlıyor aslında Ha bir de Ali sınır dışı edilmemek için Derin'in arkadaşı kızıl kızla evleniyormuş, baya bir spoiler verdik sana
Değilim kanka
Ayy yalan borcum vardı sanki sana, ilgilenmiyorum ben Diriliş'inle kardeşimBenim seni sıkıştıracağımı düşünerek böyle cevap verdin ben yemem