Ersun Yanal Dönemi Sona Erdi!

https://twitter.com/x/status/1363586598206664705
Sahip çıkamadık... O dandik kadroyla hakemler takımın dengesini 2-3 maç üst üste bozunca Galatasaray'a yenildin diye benim gibiler bile hocam senden de olmuyor artık dedik ben kendi adıma özür dilerim...

Ali Koooooooooç geçen sene transfer yapmana izin vermedilerse, hakemler seni 2-3 maç üst üste doğradıysa niye hocaya sahip çıkmadın? Bu sene de transfer yapmana izin vermediler ama limiti delmesini bildin
Demek ki sen de sırf hoca gitsin diye pek kasmadın... Aklı başında Fenerbahçe taraftarı sirf hocayı sevmiyorsunuz diye yaptığınız mobbingleri unutmaz.

Müşkül muhabbeti, sakatlıklar antrenman sahası ile alakasız hocamızın antrenman sisteminde sıkıntı var muhabbeti ve daha niceleri.
Zaten kendi isteğiyle getirmedi, taraftar haksız çıksın, Yanal başarısız olsun diye elinden geleni ardına koymadı.
Bir sürü kampanyaya destek veren taraftarın üzerine de 12no'yu salıyor kendisini ve Emre'yi eleştiriyorlar diye. Küçük Aziz olma yolunda ama onu bile beceremez.

Reactions: xdragxx
Aziz son dönemlerinde kötü bir başkandı. Ama o bile hiçbir zaman takımı başarısız olsun istememiştir. Bana göre Ali Koç ben haklı çıkayım diye onu bile istedi.

Aziz son dönemlerinde kötü bir başkandı. Ama o bile hiçbir zaman takımı başarısız olsun istememiştir. Bana göre Ali Koç ben haklı çıkayım diye onu bile istedi.
Aynen öyle ben de onu belirttim. Taraftarın haksız kendisinin haklı çıkmasını istediği için bildiğin sabotaj yaptı Yanal döneminde. Her şeyi unuturum bunu unutmam.

Reactions: 12.Adam and xdragxx