Liderdim diye okumuşum reis
Liderdim diye okumuşum reis
tek maçta beraberliğim var o da hatayspor 2 gol yedim sadeceLiderdim diye okumuşum reisŞu anda lidermişsin beğeniye çevireyim
Hiçbir sonuca şaşırmam o maç ama Beşiktaş favori. Gereksiz stres yapmazlarsa alırlar o maçı ama Beşiktaş işte böyle maçlarda ölür genelde.Son bir şarkı istiyorum senden Erol hocam.. @xdragxx @HeisenBerg
Benim tanıdığım Fener gider Beşiktaş'ı yener diğer hafta puan kaybeder.. Gerçi Sergen Yalçın'dan sonra Beşiktaş bu tarz maçları da kolay geçer oldu. Bilemedim.Hiçbir sonuca şaşırmam o maç ama Beşiktaş favori. Gereksiz stres yapmazlarsa alırlar o maçı ama Beşiktaş işte böyle maçlarda ölür genelde.
Güzel maç olacaktı da Fener lig sonuncusuna kaybederek değerini de azalttı güzelim maçın maalesef.Benim tanıdığım Fener gider Beşiktaş'ı yener diğer hafta puan kaybeder.. Gerçi Sergen Yalçın'dan sonra Beşiktaş bu tarz maçları da kolay geçer oldu. Bilemedim.
Akşamki maçı izleyemedim çok şükür (özetini izledim) ama artık savunmayacağım. Maalesef son kredisini de tüketti. Böyle kritik haftalarda lig sonuncusuna bu şekilde kaybetmenin mazereti, affı olmaz.@bazinga artık şu adamı ağır eleştir
Akıl sağlığın için iyi olmuş çünkü bir ara Pelkas sol bekti son 30 dakikaAkşamki maçı izleyemedim çok şükür (özetini izledim) ama artık savunmayacağım. Maalesef son kredisini de tüketti. Böyle kritik haftalarda lig sonuncusuna bu şekilde kaybetmenin mazereti, affı olmaz.
Gelecek sezon mutlaka Euro 2020'deki teknik direktörlerden birini kapmamız lazım...
Lucescu diyorum ya ben. İstediğim her şey var onda full paket...Akşamki maçı izleyemedim çok şükür (özetini izledim) ama artık savunmayacağım. Maalesef son kredisini de tüketti. Böyle kritik haftalarda lig sonuncusuna bu şekilde kaybetmenin mazereti, affı olmaz.
Gelecek sezon mutlaka Euro 2020'deki teknik direktörlerden birini kapmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?