Koskoca 30 (otuz) hafta geçti fakat hâlâ daha zerre kadar oyun planı ve planları yok. Oyun gücü yüksek bir takım karşısına gelince kabak gibi meydana çıktı tüm eksikleri. Ne defansta, ne orta sahada, ne de hücumda üstünlük kurabildi. Tek üstünlük kurduğu yer ise belli. Orası da olmasa şimdi memleketine dönüş yolunda, otobüste "Kendim Ettim Kendim Buldum" şarkısını dinliyor olurdu.
0-0 devam eden Hatayspor maçında bu adamın potansiyeli az çok belli olmuştu. 30 hafta, 30, bunca zamandır milletin orasına burasına çarpan toplarla atılan goller, bireysel performanslar, harala gürele açılan ortalar, duran toplarla buraya kadar gelebilen kaç tane takım vardır? 1.5 yıldır izliyorum bu ligi, varsa bilen söylesin, rica ediyorum.
Yarın öbür gün Alanyaspor maçı var, sen yine ilk golü atmaya çalışıp geriye çekileceksin. Soru şu: golü nasıl atacaksın? Orta açmak istemesine rağmen beceriksizce bir gol atan başka bir Sinan Gümüş'ten mi medet umacaksın? Kaç maçta 1 olur ki o olay? 100, 200?
Bu kadarını beklemiyordum, gerçekten çok kötü bir teknik direktör. İsterse bu saatten sonra gidip Kayserispor'u ilk 3'e soksun, üstüne de ZTK kaldırsın. Hiçbir şey değişmez.