Aynenhihihihihi
Ne ayi be 2014 teyiz 1991 i cikart 23 olcan iste eylulde surekli yaşını buyult sen deeylülde ay olarak 24den gün alıcamya şimdiden 24 yaşolarak hesapladım oyüzden o havaya girmişim yanı
Aynenhihihihihi
Ne ayi be 2014 teyiz 1991 i cikart 23 olcan iste eylulde surekli yaşını buyult sen deeylülde ay olarak 24den gün alıcamya şimdiden 24 yaşolarak hesapladım oyüzden o havaya girmişim yanı
cnm yaş yıl olarak hesaplanıyor önce doğduğun ayda o yaştan gün alıyorsun ay olarak giriyorsun sonra yıl basında gerçek yasına adım atıyorsun mesala 91 doğumlu kişiler 2014 yılına hesapla 23 yaşındalar ben eylülde 24ten gün alıcam ay olark giricemAynen
Ne ayi be 2014 teyiz 1991 i cikart 23 olcan iste eylulde surekli yaşını buyult sen de
Ya iste ay olarak hesaplama resmiyete bakcnm yaş yıl olarak hesaplanıyor önce doğduğun ayda o yaştan gün alıyorsun ay olarak giriyorsun sonra yıl basında gerçek yasına adım atıyorsun mesala 91 doğumlu kişiler 2014 yılına hesapla 23 yaşındalar ben eylülde 24ten gün alıcam ay olark giricem
ama resmi olarak 2015 yılında 24 olmus olucam yıl olarak hesaplanıyor aslı🙂🙂
tamam 2015te olucam ama ay olarak gün alıyorsun iştee giriceğin yaştan o anlamda diyorum aklım ona gitmiş oyüzden öyle hesaplamısımYa iste ay olarak hesaplama resmiyete bak
Hesaplama sen oyle sana 1980li bi adam bulcamtamam 2015te olucam ama ay olarak gün alıyorsun iştee giriceğin yaştan o anlamda diyorum aklım ona gitmiş oyüzden öyle hesaplamısım
Sinavdaydim kusura bakma gorusemedik kardesim
napıyonSinavdaydim kusura bakma gorusemedik kardesim
nefes alıyorumYaşıyorum sen
nefes alıyorumhikaye bulmaya baslıyorum bde dizimiz için
tamam senin istediğin gbi şeyler olacakktamamen aşk ustune kurulu olmasin aksiyonda olsun
Ezel gibi olsuntamam senin istediğin gbi şeyler olacakk
Karadayi kacak reaksiyon kurtlar vadisi Şubat tarzi olsun yani eger aksiyon yazabilirsek bi o kadarda medcezir kiraz mevsimi tadinda olsunİzlemedim Ezel i
Tamamm anladımmmKaradayi kacak reaksiyon kurtlar vadisi Şubat tarzi olsun yani eger aksiyon yazabilirsek bi o kadarda medcezir kiraz mevsimi tadinda olsun
Insallah aksiyon yazabilirizTamamm anladımmmREAKSYON GBİ BİRSEY İYİ
Yazarız ya no panicInsallah aksiyon yazabilirizbi yatak sahnelerini yazabiliyodum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?