Evet ndn gittiysen forumdanbayağı seyler olmuş ben yokken
Evet ndn gittiysen forumdanbayağı seyler olmuş ben yokken
öle gitmem gerekti ama birdaha gitmeyeceğim emekli olana kadar burdayımEvet ndn gittiysen forumdan
Ayol sakin gitme yani diziyi bnde devam ettiremem yarim kaliröle gitmem gerekti ama birdaha gitmeyeceğim emekli olana kadar burdayım
yok gtmicem birlike yazacazzzzAyol sakin gitme yani diziyi bnde devam ettiremem yarim kalir
Tamam insallah banlanmamda yazariz konusu falan nolcak dizinin yayok gtmicem birlike yazacazzzz
öle gitmem gerekti ama birdaha gitmeyeceğim emekli olana kadar burdayım
ayolll @destere benden bile daha inat çıktı vlla konularda laf atıyoruz ona bilerek konuya gelip yazsın diye çocuk profil sayfamıza geliyor şu başlıklı konudan şu emsajına cevaptır diye cevabını veriyor bize profil sayfasından hahahahhaEvet ndn gittiysen forumdan
Aşk, entrika , ihtiras , ve tutkuTamam insallah banlanmamda yazariz konusu falan nolcak dizinin ya
konusu bu olur işte
bncedeAyyy muthis olcak
Ask 10 genleri 20 genleri olsun @Çiğdem- kesin oynamali dizide o oynayinca reyting oluyor bide forumdan baska kisilerde olmali 😉bncedesen hikayeyi bana bırak bulunca söleyecem bomba olacak bombaa
hallederiz onuAsk 10 genleri 20 genleri olsun @Çiğdem- kesin oynamali dizide o oynayinca reyting oluyor bide forumdan baska kisilerde olmali 😉
Bende sabirsizlikla bekliyorum 6 eylule kadar nasil sabretcemonuda sabırsızlıkla bekliyorumm
6 eylül mü ?Bende sabirsizlikla bekliyorum 6 eylule kadar nasil sabretcem
Evet ya acaba kara dogumgunununun finalini yazmasammi diye düşünüyorum 😉 @Çiğdem- yaziyimmi finali yazmiyimmi yoksa 2015 emi erteliyim o zaman daha fazla bolum yazarim 30-40 bolum olur6 eylül mü ?çok varmış daha
ertele benceEvet ya acaba kara dogumgunununun finalini yazmasammi diye düşünüyorum 😉 @Çiğdem- yaziyimmi finali yazmiyimmi yoksa 2015 emi erteliyim o zaman daha fazla bolum yazarim 30-40 bolum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?