tamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimalEtiket gelir insallah bn etiketlerim ama
tamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimalEtiket gelir insallah bn etiketlerim ama
Evet etiket gitmedigi icin 3-4 konudan ve ozel mesajlarla duyuruyorum dizileri mi yayinladigimitamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimal
tamamEvet etiket gitmedigi icin 3-4 konudan ve ozel mesajlarla duyuruyorum dizileri mi yayinladigimi
Ayol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...tamambugunkü etiketlerin gelmişti bana
kafayı yemişAyol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...
Sirf bn yazsaydim askli meskli yatakli matakli dizi yazardim ama @ernkrbyk nasil yazar bilemiyorumBakalım nasıl projeler çıkacak
emin ol benimde senden kalır bi yanım yok .d Kardeş Gibiydileri okuSirf bn yazsaydim askli meskli yatakli matakli dizi yazardim ama @ernkrbyk nasil yazar bilemiyorum
Valla nerden bulcam 2 yil onceki diziyi yahuemin ol benimde senden kalır bi yanım yok .d Kardeş Gibiydileri oku
banada bazıları geliyor bazıları gelmiyorAyol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...
Yahu ne yaparim ben ?Yapmadın ama yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?