tamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimalEtiket gelir insallah bn etiketlerim ama![]()
tamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimalEtiket gelir insallah bn etiketlerim ama![]()
Evet etiket gitmedigi icin 3-4 konudan ve ozel mesajlarla duyuruyorum dizileri mi yayinladigimitamam sorun olmaz zaten haberim olur buyuk ihtimal
tamamEvet etiket gitmedigi icin 3-4 konudan ve ozel mesajlarla duyuruyorum dizileri mi yayinladigimi![]()
Ayol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...tamambugunkü etiketlerin gelmişti bana
![]()
kafayı yemişAyol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...![]()
Sirf bn yazsaydim askli meskli yatakli matakli dizi yazardim ama @ernkrbyk nasil yazar bilemiyorumBakalım nasıl projeler çıkacak![]()
emin ol benimde senden kalır bi yanım yok .d Kardeş Gibiydileri okuSirf bn yazsaydim askli meskli yatakli matakli dizi yazardim ama @ernkrbyk nasil yazar bilemiyorum![]()
Valla nerden bulcam 2 yil onceki diziyi yahuemin ol benimde senden kalır bi yanım yok .d Kardeş Gibiydileri oku
banada bazıları geliyor bazıları gelmiyorAyol o etiketleri bnde anlamiyorum @*YıldırıM* a ve sana geliyor digerlerine gitmiyor bazen @Çiğdem- e gidiyor baska kimseye gitmiyor falan yani degisik...![]()
Yahu ne yaparim ben ?Yapmadın ama yaparsın![]()