ben baba olacammmmmmmAa sus bakiyim o kadar anlasma yaptik senle bu rol içinhem senin rolun daha fazla olcak @KayıpSehir inkinden yani oyle düşünüyorum
senin rolü alacam görürsün
ben baba olacammmmmmmAa sus bakiyim o kadar anlasma yaptik senle bu rol içinhem senin rolun daha fazla olcak @KayıpSehir inkinden yani oyle düşünüyorum
Fazla olması önemli değil benim rolüm başrol sayılır o ise uşak .Aa sus bakiyim o kadar anlasma yaptik senle bu rol içinhem senin rolun daha fazla olcak @KayıpSehir inkinden yani oyle düşünüyorum
Hayir ilk bolumu yazdim ve wattpadde paylastimben baba olacammmmmmm
Ama usaklar katil cikarFazla olması önemli değil benim rolüm başrol sayılır o ise uşak .
yok bananeeeeeeeeeeeeeeeeHayir ilk bolumu yazdim ve wattpadde paylastimdegistiremem artik ayol baba olup napcan ben sana yasli gorunumlu genc rolu veriyorum
ben uşak olmayacammmFazla olması önemli değil benim rolüm başrol sayılır o ise uşak .
Sende benim rolümü kötüleyip durma vallahi anlaşma felan dinlemem yırtarım o seneti.Hayir ilk bolumu yazdim ve wattpadde paylastimdegistiremem artik ayol baba olup napcan ben sana yasli gorunumlu genc rolu veriyorum
oh birde senet var nekaa güzelSende benim rolümü kötüleyip durma vallahi anlaşma felan dinlemem yırtarım o seneti.
Ah canım maalesef sen benim uşagımsın.yok bananeeeeeeeeeeeeeeeewattpad linki at bakacamm ben baba olacammm
ben uşak olmayacammm
Tabii ki olacak ben başrol sayılırım yok bir de uşaklarla senet mi yapsın.oh birde senet var nekaa güzel
Atmam lo atarsam burdan okumazsinyok bananeeeeeeeeeeeeeeeewattpad linki at bakacamm ben baba olacammm
ben uşak olmayacammm
Ayol ikna etmeye calisiyorum çocuguSende benim rolümü kötüleyip durma vallahi anlaşma felan dinlemem yırtarım o seneti.
bekle sennTabii ki olacak ben başrol sayılırım yok bir de uşaklarla senet mi yapsın.
Hayir yahusen ole san @cookies ben babayım haberin olsun 😛
Sus bakiyim sen usak senden daha basrol sayilir.Tabii ki olacak ben başrol sayılırım yok bir de uşaklarla senet mi yapsın.
Seninde anlasman varoh birde senet var nekaa güzel
Aa ajan usak ama 😉Ah canım maalesef sen benim uşagımsın.
Ayol kavga etmeyin.bekle senn
Zaten yapmayacagim ndn yapiyim bn @ernkrbyk i daha farkli bi role yazacagim
Yahu yapamam diyorum ben en sonunda ikinizi birden baba yapacagim yaniBende yapmam hem benim tiyatro geçmişimde var@cookies beni yapacak gör sen
ben baba olacammmmmm o olsun uşak
Senin tiyatro geçmişin varsa benim de var.Bende yapmam hem benim tiyatro geçmişimde var@cookies beni yapacak gör sen
tek ben olacamYahu yapamam diyorum ben en sonunda ikinizi birden baba yapacagim yani
sen öle san bekle sennn bak nasıl ikna etcemSenin tiyatro geçmişin varsa benim de var.geçti bunun pazarı artık uşaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?