Ne yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degilcanın sağolsun azda olsa olur
Ne yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degilcanın sağolsun azda olsa olur
önemli değilNe yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degil
Ben iyi kaptım rolüEvet ilk bolumde @kvp-medya ve @Çiğdem- in rolu cok fazla @EnveR ve @ernkrbyk ve @gizem ak ve @vadi kızı ve @xemrexxx ve @KayıpSehir in eder sekilde rolleri var digerlerinin hic yok
Sen kac yasindasin bu arada nerde yasiyosun okuyomusun daha bunlari bilmiyorumönemli değil
yeri bura değil profilime gelSen kac yasindasin bu arada nerde yasiyosun okuyomusun daha bunlari bilmiyorum
yuh senin yuzunden mi ben uşak oldum TÖnce uşak olmam için teklif geldi, dedim asla olmaz benim gibi oyuncuya o rol yakışmaz. sonra @cookies bir şeyler ayarladı benim için çılgın rol falan
Rolun @kvp-medya nin babasi isteÖnce uşak olmam için teklif geldi, dedim asla olmaz benim gibi oyuncuya o rol yakışmaz. sonra @cookies bir şeyler ayarladı benim için çılgın rol falan
Evet ne yazikkiyuh senin yuzunden mi ben uşak oldum T
bende uşak olmam o zaman
Oldun bile ama seni ajan gibi bi usak olarak düşünuyorum diger bolumde rolun fazla olcak hayatimin rolundeki basroldeki adam gibi maske falan takmissinbende uşak olmam o zaman
Kusura bakmazsın artık. o rol benim için önemliyuh senin yuzunden mi ben uşak oldum T
yuh yaa neler yaptırıyon banaOldun bile ama seni ajan gibi bi usak olarak düşünuyorum diger bolumde rolun fazla olcak hayatimin rolundeki basroldeki adam gibi maske falan takmissin
olmaz yaaaaKusura bakmazsın artık. o rol benim için önemli
Ay hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.Oldun bile ama seni ajan gibi bi usak olarak düşünuyorum diger bolumde rolun fazla olcak hayatimin rolundeki basroldeki adam gibi maske falan takmissin
Baba rolumu senin için onemli hinzir sey seni babada capkin bisey olcak gibi 😉Kusura bakmazsın artık. o rol benim için önemli
heyecan şart diziyeyuh yaa neler yaptırıyon bana
olmaz yaaaa
Evet senin rolunde az degil haniAy hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.
uşakk olmam bennnnnnnnnn @cookies ben kayıpşehir in rolünü istiyommm TAy hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.
Aa sus bakiyim o kadar anlasma yaptik senle bu rol için hem senin rolun daha fazla olcak @KayıpSehir inkinden yani oyle düşünüyorumuşakk olmam bennnnnnnnnn @cookies ben kayıpşehir in rolünü istiyommm T