çekuevera'nın okunuş olduğu da doğru,hakkında ahlaksız olmadıkça her tütlü yorum yapılabileceği de..."Kötü biri" derse bu bilinçsizce veya kurallara uygunsuz anlamına gelmez.He ben kendisi hakkında olumlu düşünürüm o ayrı...Affınıza sığınıyorum "maloş dingilin önde gidenidir o.ç'dur" demedi ya?
Bakış açısına göredir taraflılık-tarafsızlık.Ve ben "ilk defa duydum desem
" gibi bir yorumun nasıl ordan burdan alıntı yapıldığını çözemedim bana açıkla...He Vikipedi'den copy-paste falan etse kabulümdür ama,öyle bir olay da yok.Görüşlere saygılı olmak gerekir.Ne hakaret edilmiş ne konuyla alakasız.Taraflılık değil,o kadar hassas olma bence.He sen taraflı olduğumu düşünüyorsan,öyle düşün tabi.Ama yine de yorum babında fazla seçicisin.Her yorum direk kaydediliyor editörlük gibi bir durum yok,yönetim forumla ilgili bir araya geldiğinde geyik yapıyor,bu konuda mutlaka geyikçiler çıkacak.
Onu bunu biLmemde , KaFası çaLışan bir adammış RahmetLi... KaFasını kuLLanan , FarkLı görüşlere Sahip, İş bitirici ve Yönetici VasFI buLUnan İnsanLarı hep örnek aLmışımdır. buda öyLe.. düşünceLeri Çok mantıkLı ama tabi anLayana,
ANcak üLkemizde Farkı bir ŞekiLde aLgılanıyor bu düşünce Tarzı , SapıtıLıyor.... Yİnede Tarihe yön vermiş Bir Dahidir...