Ernesto Che Guevera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hbt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben çoğu türkçe olmayan ismi öyle kullanıyorum öylede kullanabilirsin yani kayıtlarda olan bir durum bu. misal ingliş runi ronaldinyo

çekuevera'nın okunuş olduğu da doğru,hakkında ahlaksız olmadıkça her tütlü yorum yapılabileceği de..."Kötü biri" derse bu bilinçsizce veya kurallara uygunsuz anlamına gelmez.He ben kendisi hakkında olumlu düşünürüm o ayrı...Affınıza sığınıyorum "maloş dingilin önde gidenidir o.ç'dur" demedi ya?

çekuevera okunuş değil

çe gevera okunuş belirteyim...

ne aşşağlaması bu kadar önemli bir yeri olan(dünyada) bi adamı aşşalamam ama bana göre kötü biridir sevmem o ayrı.

kardeşim bi dediğin bi dediğini tutmuyor ki...:(

Yo önceden de sevmem dedi,şimdi sevmem ama aşağılamam da diyor.yani,sevmiyor ama saygısı var.

evet,haklısın sanırım hatalıyım.çe gevera okunuşu çekuevera söylenişi.

bırakın kardeşim ya ondan bundan öğrendiğiniz lafları gelip burda söylüyorsunuz olmaz özgün olun biraz...

ne diosun ya :S ne ondan bundan duyması.sen bu konuyu yorum almaya mı açtın,insanları azarlamaya mı?

seninde sürekli taraflı olduğunu görüyoruz nedense...

Bakış açısına göredir taraflılık-tarafsızlık.Ve ben "ilk defa duydum desem :D" gibi bir yorumun nasıl ordan burdan alıntı yapıldığını çözemedim bana açıkla...He Vikipedi'den copy-paste falan etse kabulümdür ama,öyle bir olay da yok.Görüşlere saygılı olmak gerekir.Ne hakaret edilmiş ne konuyla alakasız.Taraflılık değil,o kadar hassas olma bence.He sen taraflı olduğumu düşünüyorsan,öyle düşün tabi.Ama yine de yorum babında fazla seçicisin.Her yorum direk kaydediliyor editörlük gibi bir durum yok,yönetim forumla ilgili bir araya geldiğinde geyik yapıyor,bu konuda mutlaka geyikçiler çıkacak.

Onu bunu biLmemde , KaFası çaLışan bir adammış RahmetLi... KaFasını kuLLanan , FarkLı görüşlere Sahip, İş bitirici ve Yönetici VasFI buLUnan İnsanLarı hep örnek aLmışımdır. buda öyLe.. düşünceLeri Çok mantıkLı ama tabi anLayana,
ANcak üLkemizde Farkı bir ŞekiLde aLgılanıyor bu düşünce Tarzı , SapıtıLıyor.... Yİnede Tarihe yön vermiş Bir Dahidir...

peki neden sevmiyorsun???

her şeye cevap veriyorsun bu soruya da ver hadi...