Diziye sempatim var kıza değilSempatin var bende dedim kimin oynadığını biliyordur![]()
Diziye sempatim var kıza değilSempatin var bende dedim kimin oynadığını biliyordur![]()
Ben sempati duyduğum dizilerdeki herkesi tanırım-aramızdaki fark buDiziye sempatim var kıza değil![]()
Ee ben de dizide yer alan isimleri tanıyorum ama bu kız gereksiz bir detay demek kiBen sempati duyduğum dizilerdeki herkesi tanırım-aramızdaki fark bu![]()
Başrol sayılan adamın yasak aşkı be ne gereksiziEe ben de dizide yer alan isimleri tanıyorum ama bu kız gereksiz bir detay demek ki![]()
Cihan'ın mıBaşrol sayılan adamın yasak aşkı be ne gereksizi![]()
İnsanlık suçundan bahsediyorumCihan'ın mıo Gülruyu seviyordu
![]()
Cihan'a mı tecavüz ettilerİnsanlık suçundan bahsediyorum
Güllerin Savaşında Cihana tecavüz edip zorla hamile kaldı,sonra da cadı hizmetçi Halide zorla bebeği düşürttürdü![]()
sonra iyice delirdiCihan zaten deliydi hak etmiş![]()
Of kesHamile kalınca mı![]()
Gelsin etsinler karşılıklı tecavüzleşirizOf kes
Sana tecavüz etmeli birileriAklın başına gelsin
Aaa sen iyice yoldan çıktın,o gün paçayı iyi kurtarmışımGelsin etsinler karşılıklı tecavüzleşiriz![]()
Yakınlarıma ve arkadaşlarıma bir şey yapmamAaa sen iyice yoldan çıktın,o gün paçayı iyi kurtarmışım![]()
İyi şanslıyım o zamanYakınlarıma ve arkadaşlarıma bir şey yapmam![]()
Senin yerinde olmak isteyen çok kişi varİyi şanslıyım o zaman![]()
Ne için benim yerimde olmak istiyorlar tam anlayamadımSenin yerinde olmak isteyen çok kişi var![]()
Benimle buluşmak İçinNe için benim yerimde olmak istiyorlar tam anlayamadım![]()
Ayyy haspam haddini bil benceBenimle buluşmak İçin![]()