Kimler izliyor birde onu görebilsek , en merak ettiğim şeyİzlemiyorum tabii ki de espri yaptım sadece
Bilmem espri yaptım sadece
Kimler izliyor birde onu görebilsek , en merak ettiğim şeyİzlemiyorum tabii ki de espri yaptım sadece
Bilmem espri yaptım sadece
Kiz simdi haturladim da bu oğlan @yatutarsa ninkiydu @serhatt la sen uzak durun benceKimler izliyor birde onu görebilsek , en merak ettiğim şey
Ağız yapısı hoş değilKiz simdi haturladim da bu oğlan @yatutarsa ninkiydu @serhatt la sen uzak durun bence
Kiz simdi haturladim da bu oğlan @yatutarsa ninkiydu @serhatt la sen uzak durun bence
@yatutarsa da çaktırmıyor ama oda baya sabıkalı Muratımada göz koyuyordu ama bu onun olabilirAğız yapısı hoş değil
İzlemiyorum, ilk bölümlerini izlemiştim o kadar
Kiralık Aşk gibi forumda kitleside oluşmadı öcüler izliyor herhalde@Yiğitt kesin izliyordur
Fanları fazla, ben sosyal medyanın nabzını ölçüyorum.Kiralık Aşk gibi forumda kitleside oluşmadı öcüler izliyor herhalde
İzlemişsin sonuçtaİzlemiyorum, ilk bölümlerini izlemiştim o kadar
Fancılar izliyordurKiralık Aşk gibi forumda kitleside oluşmadı öcüler izliyor herhalde
İzlemişsin sonuçta
Fancılar izliyordur
Aaa 18 yaş altına sosyal medya açtırmıcaksın kimlik kuralı gelmeli poşete para getiren bunuda yapsada şu beşikten doğru gürültü yapanları bir temizlesekFanları fazla, ben sosyal medyanın nabzını ölçüyorum.
Forumdaki herkesin terbiyesini bozdun resmen .ss@yatutarsa da çaktırmıyor ama oda baya sabıkalı Muratımada göz koyuyordu ama bu onun olabilir
Aaa ben naptım bee millet bozulmaya yer alıyorForumdaki herkesin terbiyesini bozdun resmen .ss
Tehlikeli çocuklar onlar öyle bir şey yapılsa ülkeyi yıkarlarAaa 18 yaş altına sosyal medya açtırmıcaksın kimlik kuralı gelmeli poşete para getiren bunuda yapsada şu beşikten doğru gürültü yapanları bir temizlesek
Muratın kadar taş düşsün koca kafana@yatutarsa da çaktırmıyor ama oda baya sabıkalı Muratımada göz koyuyordu ama bu onun olabilir
Hhaha oda doğru analarını babalarını savunmuyorlar şu ecünnü zibidiler kadarTehlikeli çocuklar onlar öyle bir şey yapılsa ülkeyi yıkarlar
Senin oklavandan yemeleri lazım biraz bunlarınHhaha oda doğru analarını babalarını savunmuyorlar şu ecünnü zibidiler kadar