Sklgjskljgjlsjgjlkjklsjklgjklkls
Lütfen şunu kendilerini parlak grubu olarak tanıtan erkek grubu olarak düzenle
Bizi de zan altında bırakıyorsun böyle 😡
bazıları yemek var mı diye de sorar. ama en çok doğru yemekte ne var diye sorulur.Yemek var mı değilde yemekte ne var diye daha çok soruyorum
Ben ilk başlarda çok şaşırıyordum. Bazılarını kullanıcı adı olmasa kadın üye sanacaktımForumdaki 'parlak sever' erkeklerin en çok birbirine kullandığı kelime/cümle:
aşko...
...bebeğim
...aşkım
vs. vs.
Aman bak seni de aşkım, bebeğim derken görürsek aramızdaki o bağ kaybolurBen ilk başlarda çok şaşırıyordum. Bazılarını kullanıcı adı olmasa kadın üye sanacaktım
Öyle şeyler hayatta demem merak etmeAman bak seni de aşkım, bebeğim derken görürsek aramızdaki o bağ kaybolur
Git başımdan
Telefonum nerede
Of Çok Sıkıldım
Nerden bildin çok sinirimi bozuyor žu aralarGit başımdan lafı ablanamı
Yuğmurta gibi çocuğk - Yalan Dünya Zerrin İffetSizce hangisi? Oyunuzu atınız yukarıdan ve yorumda da belirtiniz.
a) Maç Kaç Kaç?
b) Nasıl Yendik Ama!
c) Kumanda Nerede?
d) Yemek Var mı?
e) Şu Kadınları Anlayabilen Var mı Kardeşim?
f) Diğer (Lütfen Belirtiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 97718
------
@Staran @Emre Ozansoy @EmreCan @seyfullXh @Doğan @Zeyno45 @slhttnmtl @Dosi @BARON男爵 @Alos @Yiğitt @yigit_00 @pompy @Gerekli24 @conino @Afet Güçverir @The_Erinch @phoebebuffay @Tolstoyevski @Turkuazz @Angelica
Nerden bildin çok sinirimi bozuyor žu aralar
Ve erkeğin son çırpınışları "Çay koysanda kahvaltı mı yapsak ?" 🤣Kumanda devri artık pek kalmadı ama en çok sorulan soru; "Akşam yemekte ne var " Bayanlarında cevabı yada soru gelmeden önceki hamlesi; "Aşkım, bugün akşam yemeği dışarıda mı yesek?"
Kahvaltı 7-24 hayır dememVe erkeğin son çırpınışları "Çay koysanda kahvaltı mı yapsak ?" 🤣