RüzgarGülü
Favori Üye
Birkaç istisna çıkar tabiki
Şimdi bunu bilmesi için neyse gerisini getirmeyeyim sende keşke sormasaydın ona
Birkaç istisna çıkar tabiki
Evlilik programında çıkmış bir tanesi netten izledim geçen göğsü kıllı olsun da istiyorum diyor.Birkaç istisna çıkar tabiki
Şimdi bunu bilmesi için neyse gerisini getirmeyeyim sende keşke sormasaydın ona
Neden hep bu konular bana denk geliyor. Ayrıca sen benim bu konuda sana gönderme yaptığım yorumu görmemişsin sanırım.
Tahrik oluyorlar Bizim kızların saçlarıyla oynamamız gibiEvlilik programında çıkmış bir tanesi netten izledim geçen göğsü kıllı olsun da istiyorum diyor.
Hadi ya görmedim dur bi bakayım.Neden hep bu konular bana denk geliyor. Ayrıca sen benim bu konuda sana gönderme yaptığım yorumu görmemişsin sanırım.
Ayrıca ben seviyorum ya da sevmiyorum diye bir şey söylemedim. Sadece kaslı erkek sevdiğimi biliyorsunuz.
Anlamadım ama demek istediğini.Deniz'de şaşırdı artık, ne yapsın.
Yani bu tür konular açmaya başladın sende. Hit amaçlı mı yoksa yorumları merak ettiğinden mi orasını anlamadım ama.Hadi ya görmedim dur bi bakayım.
Anlamadım ama demek istediğini.
Hitte belki etkili ama asıl amacım klasikleşmiş sorulardan kurtarmak forumu. Soruları hazırlarken düşünüyorum. Espri dozajı yüksek olabilecek, forumdakilerin dikkatini çekmeyi başaracak sorular çıkarıyorum kafamda. Haliyle hit olarak da yansıyor bu.Yani bu tür konular açmaya başladın sende. Hit amaçlı mı yoksa yorumları merak ettiğinden mi orasını anlamadım ama.
@OzaN yakında yasaklarsa görürsün.Hitte belki etkili ama asıl amacım klasikleşmiş sorulardan kurtarmak forumu. Soruları hazırlarken düşünüyorum. Espri dozajı yüksek olabilecek, forumdakilerin dikkatini çekmeyi başaracak sorular çıkarıyorum kafamda. Haliyle hit olarak da yansıyor bu.
Valla açtığım çoğu ankete cevap veren biri kendisi. Rahatsıza benzemiyor hiç@OzaN yakında yasaklarsa görürsün.