Erkekler Ne Duymak İster

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
529
Puanı
235
Bu dünyada sadece biz kadınların değil erkeklerinde istekleri var. Ve onları memnun edebilmek için bizimde biraz çaba sarfetmemiz gerekiyor. İşimizi kolaylaştırmak için işte size erkeklerin duymak istediği bir kaç söz ;

"Çok yakışıklısın"
Bu söz erkeklerin egolarının şişmesini ve sizi etkilemeyi başardıklarını onlara kanıtlar. Arada sırada bu sözü kullanın ama nasıl olsa etkilemeyi başardım diyede sizi cepte sanmasınlar :)

"Teşekkür ederim"
Bu sadece özel birine değil herkese kullanmamız gereken bir söz ayrıca.Ama sonuç olarak teşekkür ettiğiniz kişi özel biriyse ve siz hareketlerinizle birlikte bunu desteklerseniz yaptığı şeye karşılık bir ödül aldığını düşünecek ve aynısını tekrarlamak isteyecektir

"Sana güveniyorum"
İlişkide bağı en çok güçlendiren şey güvendir. Herşeyi kendiniz yapmayı bırakın ve ona güvenerek biraz fırsat tanıyın

"Senin yanındayım"
Erkekler her nekadar sert görünselerde her zaman onun yanında olduğunuzu bilmeye ihtiyaçları vardır

"Dinliyorum"
Erkekler bizim aksimize konuşmaya çokda açık değildirler. Bir sorun olduğunu hissettiğimizde bunu konuşmayı bizim teklif etmemiz gerekir onlara.

"Günaydın, hadi biraz cilveleşelim!"
Sabahları beş karış bir suratla güne başlamak yerine keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hem gecenizinde güzel geçtiğine dair bir işarettir. Ama sadece lafla kalmayın bişeylerde yapın

"Özür dilerim"
Her zaman üste çıkmak yerine bazen oturup sakince düşünmeliyiz belkide hatalı olan biziz. Tartışmalar eğer sonunda hatanı anlayıp özür dileyebiliyorsan ilişkinin tuzu biberidir

"Arkadaşların çok eğlenceli"
O'nu daha önceki hayatıyla bir olarak kabul etmeli ve arkadaslarıyla vakit geçiriken biraz eğlenmeye çalışabiliriz

"Kasların ne kadar gelişmiş!"

Erkeklerin ego tatmini için duyması gereken sözlerden biri Şöyle düşünün yeni saç rengin sana çok yakışmış denmesi sizin hoşunuza gitmez mi?

"Kıvanç Tatlıtuğ’dan daha tatlısın"
Birazcık yalandan kim ölmüş. :)))))