Kendi derdimize ağlayalım biz boşver bunları.Bence ilk sezonda ki karakterler güzeldi. Benim tek eleştirim sadinin konuk süresinin uzunluğu olabilir. Selvide filan ağlamıştım. 2.sezondakiler ruhsuzdu. Son bir kaç bölümdür izlemiyorum zaten
En azından sevilen karakter üzerinden reyting yükseltmeye çalışan tek dizi değiliz kendi izlediğini ne çabuk unuttun.Sanırım Acun bu diziden nasıl çabuk kurtulurumun çaresini bulmuş.
Birsen Altuntaş haberinde "Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek ve yine Sadi’nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek." demiş, tek bölümlük olduğunu düşünmüyorum.Ben mantıklı karar olarak görüyorum. Sonuçta psikoloji seansı ve karakter yeniden ihtiyac duyduğu için geri dönebilir. Zaten artık kitabdan değil, tamamen kurgu üzerinden gitdikleri için istedikleri gibi hikayelerde oynamalar yapıyorlar.
Hatta ben Alya-nı da birkaç bölümlük görmeyi çok isterdim. Çünkü Gülseren Budayıcıoğlunun şuan hala onunla ilişkisi var, az çok ipucları vererek yeni hayatını Melisa Sözenin muhteşem oyunculuğu ile yeniden gösterebilir. Bunu geçen sezondan beri istiyorum.
Ayrıca belki Sadi de sadece birkaç bölümlük ve 1 bölümlük geldi, biraz daha beklemek lazım büyük yorumlar için. Kalıcı konuk olursa da, üstde dediğim gibi reyting falan için güzel bir adım olur ve hatta iyi etki ederse boşda olan diğer eski oyuncularının seanslar sonrası hallerini falan böyle ara ara kata bilirler. Zaten sezon sonuna/finale 17-20 bölüm kaldı ve bu güzel bir fikir.
Evet zaten orda da dediğim gibi, ister 1 bölümlük ister kalıcı konuk olsun, genel olarak iyi bir adım. Çünkü bu sezonki yeni hikayelere insanlar pek ısınmadı (ben de). Belki Sadi ile birlikde güzel bir yükseliş yaşar ve diğer eski isimlerin de yeni hayatlarını yeniden işlemek için bir kapı açar. Baya iyi etki eder bu ve hatta bence 5+ alabilir. Cuma zaten çok seçenek olsa da, kolayca izleyici diziler arasında kayıyor.Birsen Altuntaş haberinde "Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek ve yine Sadi’nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek." demiş, tek bölümlük olduğunu düşünmüyorum.
12 reytingle final yapan bir dizi olarak 3-4 reytingle final yapan dizi üzerinden mi reyting kastık. Yok, daha neler.En azından sevilen karakter üzerinden reyting yükseltmeye çalışan tek dizi değiliz kendi izlediğini ne çabuk unuttun.
Mezardan çıkıp nasıl gelsin Meliha ? 😱😱Umarım Sadinin gelişi reytingi iyi etkiler. Aslında şimdi Meliha gelse tam olur çok özledim onu. Hem kızın konusu da yarım kalmıştı.
Eleminden yine saçmaladın. 😱 Bu bölümün yayınlandığı dönem Mucize Doktor'un rekorlar kırdığı, Kadın'ın ise hızla düşmeye başladığı zamanlardı yani onun üzerinden reyting kasmışlardı.12 reytingle final yapan bir dizi olarak 3-4 reytingle final yapan dizi üzerinden mi reyting kastık. Yok, daha neler.
Meliha öldü ya izlemedin mi oraları.Umarım Sadinin gelişi reytingi iyi etkiler. Aslında şimdi Meliha gelse tam olur çok özledim onu. Hem kızın konusu da yarım kalmıştı.
Haticeye değil neticeye bakıyoruz. Sen bile ilk sezonunu övmelere doyamazken ikinci sezonda batan gemiyi terketmiştin.Safoz musun canım bu bölümün yayınlandığı dönem Mucize Doktor'un en parlak olduğu, Kadın'ın ise hızla reyting kaybetmeye başladığı zamanlardı.
Meliha öldü ya izlemedin mi oraları.
Maalesef o da Kardeşlerim'de oynuyor. Geçen sene bize danışan olarak gelen neredeyse her oyuncuyu hemen yeni iş sahibi yaptığımız için herkes müsait değil tabii. @CervantesSiz diyince hatırladım 😂😁 (sevdiği çocuk öldükten 1 hafta sonra o da ölmüştü😔)
Ama olsun kızının anlatımında oynasa da olur. @Aserat @Cervantes
Kırmızı Oda’nın ilk sezonuna damga vuran ve Erkan Petekkaya tarafından canlandırılan Sadi karakteri, diziye geri dönüyor.
Ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, kısa bir ara sonrasında TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin, seyiricilerine sürprizi ise, bir önceki sezonun sevilen karakteri Sadi’nin diziye geri dönüşü olacak. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi karakterinin, herkesin kalbine dokunan hikayesi, Kırmızı Oda’da kaldığı yerden devam edecek.
Kırmızı Oda yeni bölümü ile 28 Ocak Cuma akşamı 20.00’de TV8’de.