Erkan Petekkaya, Tekrardan 'Kırmızı Oda'ya Konuk Oluyor! | TV8

Erkan Petekkaya da dizi tutturamıyor bari parasız kalmayayım diye kabul ediyor herhalde, yanlış bir karar.

Reactions: EmreCan
“Masumlar reytinglerini yükseltmek için KO'yu, Doktorumu kullanıyor” diyen @Aserat 'a reyting artırmak için Sadi'yi getirmeleri şoku.
Ne şoku hala lafımın arkasındayım.
Demek ki sadece Acun'un değil OGM'nin genel kafası bu şekilde işliyor. Masumlar düştü diye Doktor Hanım'ı getirdiler, Kırmızı Oda düştü diye Sadi'yi döndürdüler, hatta DEK yükselsin diye onda da bir bölüm kullandılar ileride daha çok düşerse Camdaki Kız'a da müdahale gelir.

------

Öneririm mutlaka izle , seversin. Sadi 'nin hikayesi de başlangıçta çok iyi ama uzatarak bozdular .
Bence hikaye baştan sona iyiydi ama Sadi direkt bozdu. İlk başta ağırbaşlı takılan adam bir yerden sonra cıvıtmaya başladı. Tüna Tüna diye geziyordu en son ortada.

Reactions: Cervantes
O kısımlar eğlenceli oluyordu , seviyordum ben .
Çocuk Sadi 'nin olduğu kısımlar çok iyiydi ama ne zaman ki genç Sadi 'nin hikayesini izlemeye başladık ben sıkılmaya başladım bu hikayeden.

Reactions: Aserat
Meliha ve Alya dışında öbürlerini güzel bulmadım. Onlar çok etkileyiciydi.
Bence ilk sezonda ki karakterler güzeldi. Benim tek eleştirim sadinin konuk süresinin uzunluğu olabilir. Selvide filan ağlamıştım. 2.sezondakiler ruhsuzdu. Son bir kaç bölümdür izlemiyorum zaten