Boncuk'un hikayesini izlemek istemedim Ermişler'in aniden gözükmesi yüzünden. Selvi'yi ve Kumru'yu full izlemedim.Boncuk , Selvi ,Kumru gibi karakterlerin hikayelerini izledin mi ?
Boncuk'un hikayesini izlemek istemedim Ermişler'in aniden gözükmesi yüzünden. Selvi'yi ve Kumru'yu full izlemedim.Boncuk , Selvi ,Kumru gibi karakterlerin hikayelerini izledin mi ?
Dizileri de tutmuyor artık...Erkan Petekkaya da dizi tutturamıyor bari parasız kalmayayım diye kabul ediyor herhalde, yanlış bir karar.
Ben de aksi bir şey söylemedim.Dizileri de tutmuyor artık...
Öneririm mutlaka izle , seversin. Sadi 'nin hikayesi de başlangıçta çok iyi ama uzatarak bozdular .Boncuk'un hikayesini izlemek istemedim Ermişler'in aniden gözükmesi yüzünden. Selvi'yi ve Kumru'yu full izlemedim.
Boş kalmasın ne gerek var para paradır aaaaaaaa.Ben de aksi bir şey söylemedim.
Öyle.Boş kalmasın ne gerek var para paradır aaaaaaaa.
Sadi bana aşırı samimiyetsiz geldi. Sevmedim ısınamadım ya.Öneririm mutlaka izle , seversin. Sadi 'nin hikayesi de başlangıçta çok iyi ama uzatarak bozdular .
Sen ajansa başvuru yap, belki figüran olarak arkalarından geçersin.
İstesem başrol olurum seni figüran yaparım.Sadi bana aşırı samimiyetsiz geldi. Sevmedim ısınamadım ya.
------
Sen ajansa başvuru yap, belki figüran olarak arkalarından geçersin.
Ne şoku hala lafımın arkasındayım.“Masumlar reytinglerini yükseltmek için KO'yu, Doktorumu kullanıyor” diyen @Aserat 'a reyting artırmak için Sadi'yi getirmeleri şoku.
Bence hikaye baştan sona iyiydi ama Sadi direkt bozdu. İlk başta ağırbaşlı takılan adam bir yerden sonra cıvıtmaya başladı. Tüna Tüna diye geziyordu en son ortada.Öneririm mutlaka izle , seversin. Sadi 'nin hikayesi de başlangıçta çok iyi ama uzatarak bozdular .
Napim.İstesem başrol olurum seni figüran yaparım.Senin gibi küçük işler insanı değilim ben.
+18 konulu filmlerin başrolünü kimseye kaptırmazsınİstesem başrol olurum seni figüran yaparım.Senin gibi küçük işler insanı değilim ben.
O kısımlar eğlenceli oluyordu , seviyordum ben .Ne şoku hala lafımın arkasındayım.Demek ki sadece Acun'un değil OGM'nin genel kafası bu şekilde işliyor Masumlar düştü diye Doktor Hanım'ı getirdiler, Kırmızı Oda düştü diye Sadi'yi döndürdüler, hatta DEK yükselsin diye onda da bir bölüm kullandılar. İleride daha çok düşerse yakında Camdaki Kız'a da müdahale gelir.
------
Bence hikaye baştan sona iyiydi ama Sadi direkt bozdu. İlk başta ağırbaşlı takılan adam bir yerden sonra cıvıtmaya başladı. Tüna Tüna diye geziyordu en son ortada.
Çok doğru bir noktaya parmak bastın.+18 konulu filmlerin başrolünü kimseye kaptırmazsın.
Her zaman doğru noktaya parmak basarımÇok doğru bir noktaya parmak bastın.
Bir şey yap diyen oldu mu?Napim.
Bilemem.Bir şey yap diyen oldu mu?
Böyle devam.Her zaman doğru noktaya parmak basarım
Bence ilk sezonda ki karakterler güzeldi. Benim tek eleştirim sadinin konuk süresinin uzunluğu olabilir. Selvide filan ağlamıştım. 2.sezondakiler ruhsuzdu. Son bir kaç bölümdür izlemiyorum zatenMeliha ve Alya dışında öbürlerini güzel bulmadım. Onlar çok etkileyiciydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?