Erkan Petekkaya, Tekrardan 'Kırmızı Oda'ya Konuk Oluyor! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,649
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sdncd6a.jpg

Erkan Petekkaya yeniden 'Kırmızı Oda'da!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan diziye Erkan Petekkaya tekrardan konuk oluyor.

Bilindiği üzere Petekkaya, geçtiğimiz sezon Delikanlı Sadi karakteri ile yer almış ve izleyiciden büyük beğeni toplamıştı.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle cuma 20.00'de TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

İnşallah sadece ziyaret gibi bir şeydir . Yoksa bu saçma kararın başka açıklaması olamaz. Adam zaten olması gerekenden daha fazla kaldı ve tüm hikayesini uzata uzata gösterdiler.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Verilen arada buluna buluna bu çözüm mü bulunmuş :A :F aldığı 3,4 reytingi de kaybedecek kalan izleyiciyi boğarak :A

“Masumlar reytinglerini yükseltmek için KO'yu, Doktorumu kullanıyor” diyen @Aserat 'a reyting artırmak için Sadi'yi getirmeleri şoku. :F :F

Ta birkaç haftadır dolaşımda olan bir haberdi ama uydurma olduğunu düşünmüştüm (ki belli ki o zamanlar öyleymiş) o yüzden pek sevindiğimi söyleyemeyeceğim. Zaten boşluk doğacağı için yeni bir karakter gelecekti ama bu kadar bekledikten sonra gerçekten YENİ bir hikaye ve oyuncu görmek isterdim hele ki dizinin artık az zamanı kalmışken. Geçen sezon TV8'de yayınlansa da tamamen ondan bağımsız bir iş kafasıyla gidiyordu ama reytingler düşünce Acun'un etkisi çoğalmış olacak ki Survivor All-Star kafasıyla hareket edilmiş. Açıkçası reytinglere ciddi bir etkisi olur mu emin değilim ama eğer gerçekten bu sayede yükselecekse ve diziyi daha uzun süre izleyebileceksek biraz daha katlanmaya razıyım. Tabii bir 20 bölüm daha değil. :A

İnşallah sadece ziyaret gibi bir şeydir . Yoksa bu saçma kararın başka açıklaması olamaz. Adam zaten olması gerekenden daha fazla kaldı ve tüm hikayesini uzata uzata gösterdiler.
Haberin kendisinden ziyade bunu yaparak bazı hadsizlere laf vermelerine üzüldüm bak şimdiden boş boş çevre kirliliği yaratmaya başlamışlar bile. :A

Kızma Fatihim, ben çözümü @Aserat de dedim.. KO yu MAP içine entegre edeceğiz, bizimkilerin iyileşme maceralarında bol bol doktor çıkmış olur ekrana.
60 bölüm olacak hala iyileşmeden eser yok herkes evlenme derdinde. :F Bence önce kendi reytinglerinize bakın Total'de 5 küsüre indi bile. :A

Ta birkaç haftadır dolaşımda olan bir haberdi ama uydurma olduğunu düşünmüştüm (ki belli ki o zamanlar öyleymiş) o yüzden pek sevindiğimi söyleyemeyeceğim. Zaten boşluk doğacağı için yeni bir karakter gelecekti ama bu kadar bekledikten sonra gerçekten YENİ bir hikaye ve oyuncu görmek isterdim hele ki dizinin artık az zamanı kalmışken. Geçen sezon TV8'de yayınlansa da tamamen ondan bağımsız bir iş kafasıyla gidiyordu ama reytingler düşünce Acun'un etkisi çoğalmış olacak ki Survivor All-Star kafasıyla hareket edilmiş. Açıkçası reytinglere ciddi bir etkisi olur mu emin değilim ama eğer gerçekten bu sayede yükselecekse ve diziyi daha uzun süre izleyebileceksek biraz daha katlanmaya razıyım. Tabii bir 20 bölüm daha değil. :A

Haberin kendisinden ziyade bunu yaparak bazı hadsizlere laf vermelerine üzüldüm bak şimdiden boş boş çevre kirliliği yaratmaya başlamışlar bile. :A

60 bölüm olacak hala iyileşmeden eser yok herkes evlenme derdinde. :F Bence önce kendi reytinglerinize bakın Total'de 5 küsüre indi bile. :A
O arkadaşların Akrep dizisinden dolayı bir acıları var Kırmızı Oda ile .:F Malum dizilerini başka güne göndermişti Kırmızı Oda ve 0 reytingle final yapmışlardı. :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
O arkadaşların Akrep dizisinden dolayı bir acıları var Kırmızı Oda ile .:F Malum dizilerini başka güne göndermişti Kırmızı Oda ve 0 reytingle final yapmışlardı. :F
Dertleri Akrep de değil aslında biliyoruz. :A Ama iyi hatırlattın en azından bu seviyeyi görmüş dizi izleyip başka diziye reytingi düşük diye laf atmanın saçmalığını. :A

Ayrıca pek çok dizi reyting yükseltmek için çeşitli hamleler yapıyor bizimki de 57 haftayı devirdikten sonra ilk kez şansını denemek istemiş ne ziyanı var. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
reytingi düştü şimdi saçma kararlar almaya başladılar. Rezil ettiler güzelim formatı.