Hayati tehlikem var...Seni yemeye geldim![]()
Patron elden gidiyor 🫨🫨🫨🫨🫨
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy
Hayati tehlikem var...Seni yemeye geldim![]()
'Aç göz' falan ayıp oluyor ama koskoca Kraliçeye 🤪🤪Oda @Royal_Highness gibi, aç göz, hiç sanmam 🤣🤣🤣🤣🤣
Tam @The_Erinch yav
Üfürükçü mıymış ki 😱Allstarda birinci hededim @HollyDemon ☾☆ sonra @Royal_Highness
🤣😅🤣😅🤣😅
Bu royalin, üfürükçü bacı ile bir olup, ne etrikalar kurduğunu bir bir anlatacam @Zeyno ve @Angelica ya 😁😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Emre Ozansoy
Hemde çok derinden üflüyor 😁😁😁Üfürükçü mıymış ki 😱
Yav sen ne inanıyorsun bu Erinç abiyeÜfürükçü mıymış ki 😱
Kardeşim inanma takılıyor yok öğle bir şey tövbe tövbeÜfürükçü mıymış ki 😱
Yok yok inanmadım zaten. Sen çok gizemli olduğun için her hafta yeni bir iddia çıkması çok normalKardeşim inanma takılıyor yok öğle bir şey tövbe tövbe![]()
Vışşşş bu minnak, güccük, tatlış kulaklarım neler duyuyor @Royal_Highness ve @HollyDemon ☾☆Allstarda birinci hededim @HollyDemon ☾☆ sonra @Royal_Highness
🤣😅🤣😅🤣😅
Bu royalin, üfürükçü bacı ile bir olup, ne etrikalar kurduğunu bir bir anlatacam @Zeyno ve @Angelica ya 😁😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Emre Ozansoy
Şalgam getir @HollyDemon ☾☆ bizim patron kuru kuruya gitmez @batuhankaralar ın boğazın da kalır bişey olmasın çocuğaHayati tehlikem var...
Patron elden gidiyor 🫨🫨🫨🫨🫨
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy
Yedirdi bizi şalgamla 🤯🤯🤯🤯Vışşşş bu minnak, güccük, tatlış kulaklarım neler duyuyor @Royal_Highness ve @HollyDemon ☾☆
![]()
------
Şalgam getir @HollyDemon ☾☆ bizim patron kuru kuruya gitmez @batuhankaralar ın boğazın da kalır bişey olmasın çocuğa![]()
Silivrilik ne söylemişim? Hadi açıkla bakalım@Royal_Highness Canım Silivri soğuk derler... Dikkatli ol
Anladın sen sanırım
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno
Orasını ben bilmem ben söyleyeceğimi söyledim 😁😁😁😁😁
Hayır bir şey atıyorsan ortaya, gerisini getirmelisin 😁😁 Hadi bekliyorum @The_Erinch 😁😁Orasını ben bilmem ben söyleyeceğimi söyledim 😁😁😁😁😁
Oooo kaos en bi sevdiğimiz
Herkesle tek tek uğraşıyor yahuOooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Ben bilmem vallaa.. Ama şu şarkı ile ne demek istediğimi anlatabilirim 🤫🤫🤫🤫Hayır bir şey atıyorsan ortaya, gerisini getirmelisin 😁😁 Hadi bekliyorum @The_Erinch 😁😁
Kaos mu? Nerede?Oooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Abiyle uğraşılmaz taş oluruz taşHerkesle tek tek uğraşıyor yahu
Bence biz de kendisiyle uğraşalım bundan böyle
@Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @batuhankaralar