Görmez miyimGirl Power nasıl hasetlik yaratmış bu erkeklerde görüyorsunuz dimi kızlar? 🤪🤪
@Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Ekli dosyayı görüntüle 134652
Görmez miyimGirl Power nasıl hasetlik yaratmış bu erkeklerde görüyorsunuz dimi kızlar? 🤪🤪
@Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Ekli dosyayı görüntüle 134652
Daha durrrr.. AllStar akşamı tüm gizli kutun açılacak.. Kaçışın yok artık, içimizde olup, en ketum sensin 😎😎😎😎😎😎
Daha durrrr.. AllStar akşamı tüm gizli kutun açılacak.. Kaçışın yok artık, içimizde olup, en ketum sensin 😎😎😎😎😎😎
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy
Pandoranın kutusu açılacak hanımmmmmDaha durrrr.. AllStar akşamı tüm gizli kutun açılacak.. Kaçışın yok artık, içimizde olup, en ketum sensin 😎😎😎😎😎😎
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy[/USER
[/QUOTE]
Eywah eywah göze batmadan ilerlediğimi zannederken :eek:
[QUOTE="Yakamoz-Asi, post: 4653026, member: 87477"]
[USER=91105]@HollyDemon ☾☆ 'nin ketumlugunu bu arkadasa benzettim biraz
Aman nazar değmesin tabi. Çizgileri düzgün diye dedimŞansımı denesem mi? 2 ay takılır gelirim..
Yani herhalde 3 5 rupi kazanırız bizde 😎😎
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx
------
Lütfen arabama laf yok 🧿🧿🧿🧿
Hüsnüm o benim 🐞🐞🐞
Bunda ne tepki vereceğimi bilemedim gülsem mi şok mu olsam diye
O hooo ölme canım yaz gelsin diyorsun yani favori üye oluncada süper favori üye olayım bekleyin dersin bu iş adminliğe kadar gider laaBen daha aktif üyeyim erken hele bir favori üye olayım o zaman sizler gibi hakkım olur değil mi adaletti olmak lazım
@The_Erinch @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @xemrexxx
O hooo ölme canım yaz gelsin diyorsun yani favori üye oluncada süper favori üye olayım bekleyin dersin bu iş adminliğe kadar gider laa![]()
Boşa çırpınma bacım.. Seni okunmuş akide şekerlerin bile kurtaramaz artık 😁🤣Ben daha aktif üyeyim erken hele bir favori üye olayım o zaman sizler gibi hakkım olur değil mi adaletli olmak lazım
@The_Erinch @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @xemrexxx
Bunu okuyan @HollyDemon ☾☆'un ortamdan çıkış hızı; (temsili)Daha durrrr.. AllStar akşamı tüm gizli kutun açılacak.. Kaçışın yok artık, içimizde olup, en ketum sensin 😎😎😎😎😎😎
Senin gözün yükseklerde anladım benBen daha aktif üyeyim erken hele bir favori üye olayım o zaman sizler gibi hakkım olur değil mi adaletli olmak lazım
Yiyecek ne var ne yok kaldırın ortadan..
3 çeyrek Batu geldi 😁😁😁😊
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @batuhankaralar @Emre Ozansoy
Oda @Royal_Highness gibi, aç göz, hiç sanmam 🤣🤣🤣🤣🤣O yanında getirmiştir abi![]()
O artık level atladı dün akşamki iştahı nirvanayı bulunca bugüne buyo 4 çeyrek = Bir bütün Batu oldu 😂 @batuhankaralarYiyecek ne var ne yok kaldırın ortadan..
3 çeyrek Batu geldi 😁😁😁😊
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @batuhankaralar @Emre Ozansoy
Seni yemeye geldimYiyecek ne var ne yok kaldırın ortadan..
3 çeyrek Batu geldi 😁😁😁😊